taa slika so ja zbores a nikade ja nema so 18 krapovi u kada e prikazna a ne mojot muabet...kade e taa slika da se prikaze u javnosta i koj tvrde deka toa e dva dena pred natprevarot dokolku ja ima slikata.Kako ti taka i site ostanati ekipi si dobija dozvoli na samiot pocetok na natrpevaro od ribocuvar i greska si deka ne si videl ribocuvar...go vide samo so ne znaese deka se rabote za ribocuvarot. Namerno nemase dosagane na ribocuvar po ekipite za da ne se naruse mirot na natprevaruvacite so cel da ne se poprecuvat.
Mnogu raboti ne sa ti jasni so si cul nekoj muabet od nekoj vrz osnova na toa tuka komentiras i sires nezadovolstvo a i sam gledas deka ima pozitivni komentari od natprevaruvaci (so mal isklucok na takvi kako tebe i filip).
Детето што ака со априлиа скутеот ја има сликата..
Не е ова незадоволство од езерото.. туку незадоволство од вашите лаги дека се чува.. впрочем затоа и МРФ рекоа дека ке се прави кај вас.. баред еден од аргументите.. Не ми е езерото проблем или дали некој е прв или последен.. проблемот лежи што вие овде мутите вода и лажете.. да се чуваше езерото немаше овие муабети да ги правиме.. и затоа ти викам дека ја уткаш поентата.. има позитивни коментари за дружбата, природата,, итн итн споредни работи.. никој не ве пофали вас Мрена дека го чувате езерото и дека рибата се враќа.. За сликата со 18 парчиња не само јас туку и друѓи овде ако сакаат нека ти потврдат.. а ти ако сакаш да се осигураш најди го тој.. па после муабети ке правиме..
А да те прашам кај беше рибочуварот да ги мафне тие од заливот и кинезите исто.. или и они со нас такмичеа?
да не тераме демагогии овде и да не искрививаме реалност.. патката ви летна па сеа ја бркате..