Ице ајде те молам раскажи како на Аквариум имавте постојано повлекување и никако риба да фатите, ако се сеќаваш се разбира!
Edna fativme.Gledam site fakaat na sekerac i toa na vlaknoto po deset zrna,ajde ja odma pravam drugi podvezi so dolgo vlakno site trski prefrlanje i sekoja raka udar bateriite ni se ispraznija a riba jok.Od karsi posle dobri deset saata gledanje i posmatranje doagja Zoki Pizdra i ni vika dobro be sto e rabota kaj vas imate udari a nemozete riba da izvadite,nie se cudime od kaj da znam vikam.I mi vika vadi edna trska da vidam kakov sistem imate,vadam sto ke vidi covekot ko se plesna sam po celo uste ima mozda modrica,i togas prv pat slusnav za PVA konec i krajno sum mu blagodaren na Zoki i na site drugi od toa vreme sto takmicea koj sto nesebicno se vlozuvaa i go promoviraa krapskiot ribolov.Inace Dekanot so Zoki Pakung i Kastor i nie kako ekipa taa godina bevme debitanti .Ubavi vreminja Vase i uste ja pamtime pitata so Zoki sto ja jadevme kaj tebe taze sukana i ispecena