A sto toa ima pak vrska so ovaa tema ??? Ti si lovel li na Caspe ? Znam deka ne ! I pak otide tamu ??? I toa da takimicis ???? Ti na svetsko bese na voda sto ni na slika ne si ja videl , ribce ne vide so oko a ovdeka si protiv da ima kolo na prespansko ezero i jas da predlozam go nego ? JAs baraem se imam iskapeno vo prespa , kolega
Sto e pricina ? Strav da ne se povtori svetsko ? Ne si ni prv ni posleden sto ne fatil ribce , vie uste toa ne go svajcate izlgeda ?
Е тешка е борбата драг мој Влатче...и за правила и за ортоми и за потколеници со натколеници и за поштени судии па и за да некогаш можеби ја стигнеме Хрватска.
Со почит кон твојот широк рибарски дијапазон, ама Влатче каскаш со натпревари душо - особено лига натпревари што ги организира нашата мила федерација.
Затоа другарче, те замолувам...не одмагај.
Teska e borbata oti vie ste teski ....ne pravilata . Me zabole kako nekoj kako se vikal i sto bil ...ima da leta od liga samo nake kivne koga ne e dozvoleno ............ili ce leta vo ezero zaedno so sudijata koj se pravi mutav ..........Popustate !!!!!! posle krivo vi e !!!!!!!!!!!!! na kraj kukate ......???????????
Ti vrati se nazad od pocetok vo ovaa tema i ubavo procitaj sto se iznapisa vo nea ....mojti pajton show ste ! Sum kaskal so natprevari , zamislete samo ............... kolku mudrost ima vo taa recenica ! Znaci koj ne takmicel ne znae sto pisuva taka ? Sto pati ti napisav , batali sto si slusal i cital , pocni da mislis so svoja glava inaku nikade ne stasuvas .... Iskreno site vie od Ribar nekako pisuvate ednoumie .....................koj znae sto film vi se vrti vo glava