4ка фаворит позиција несомнено..
Си ја истеравме како да ловиме во аквариум.. А дали тоа Јане мене ме прави помалку компетентен? Пошто гледам дека сите кој ловеле на 4ка некако ги омаловажуваш.. Јас така го сфаќам твојот пост..
Ако е така тогаш и 1 позиција 2ро коло беше бајуучаана.. на 10м од обала да се лови.. абе тоа го нема никаде во светот бе разберете.. такви глупоштии се прават само за да се прогура надве натри.. јас 3 години по ред трубам дека треба да се прави лига на езеро каде минимум е 70-90м рибата. 72 саати да маваш цело време.. а не ја па будала на 4ка ловам со ФМЈ.. алооо.. абе со телескопи ќе дојдеме да си пецаме 5-15 и терај..
Гледано од организациска перспектива целата лига е класична бламажа..
Позиција 5 на мавровица ја направија 3 саати пред почеток.. и ко за инат мене ми се падна..
на сред пат 3 позиции 4-5-6 се вкрстуваат на 30м.. ало МРФ па има ли некој таму кај вас компетентен да размисли малце или сите терате по шаблон ако проџе проџе...??
Јас еднаш кажав дека се додека лигата е шекерац.. се до тогаш нема добра репрезентација и нема добра лига..