Пред три месеци ја добив од Америка камерава,прилично добри спецификации,акцесоари за прицврстување,оди до 10 метри под вода,и што е најинтересно не и треба влошка или додатен капак за да ја брцнеш во вода.Самото тело е херметички затворено.
Друга интересна работа е што има Wi-Fi на нејзе и преку андроид апликација се конектира со смарт телефон и има опција во реал тиме да гледаш што се случува под вода.Јас ја пробав до три метри функционира одлично.
16 мегапиксели сликање,HD или FULL HD снимање,сензор за ротација на сликата,32 ГБ микро СД картичка,Wi-Fi вградено,оди до 10 метри под вода,со полна батерија на фул хд може да се снима 180 минути.
Не е многу скапа,а доста добри перфоманси и карактеристики.Досега задоволен.
Ja probav vo Ohrid ,eksperimentirav malku,gi prefrliv videata vo lap top,gi izbrisav od memoriskata na kamerata i posle go preinstalirav laptopot bez da napravam backup i se mi se izbrisa.Cekam nova prilika da snimam pod voda.Inaku reportazata na Kozani sto e stavena tuka na forum e snimana i slikana so nea.
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 14 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум