Spored intekektualcive blamaza e da ja zboris vistinata.
treba da navednes glava I da klimas ocigkedno.
Јане, извини ама ептен тресеш ЗЕЛЕНИ. Вистина се зборува кога истата е поткрепена со аргументи или докази. Самиот Тафта вели:
ГЛЕДАМ ДЕКА РАБОТАВА ОТИДЕ У К*РАЦ СО ПРАЗНИ МУАБЕТИ ... ПА ДА ПОЈАСНАМ !!!
ЈАС , ГОЦЕ СИМЈАНОВСКИ
ТАФТА , МУ СЕ ИЗВИНУВАМ НА КОЛЕГАТА ПРЕДРАГ ШТО ГО ВИДОВ КАКО НАВЛЕЗЕ ВО ВОДА НАД КОЛЕНА ДА ЈА ЦРПНЕ РИБАТА !!! ТОА ГО ВИДОВ ЈАС СО СВОИ ОЧИ И НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ ВО СПРОТИВНОТО !!!
ДАЛИ БИЛО ТАКА ИЛИ НЕ , НЕМА КОЈ ДА КАЖЕ БИДЕЈКИ НЕМАШЕ СУДИЈА НА ЛИЦЕ МЕСТО .
ПРИЈАВА И ПРИГОВОР НЕ ПОДНЕСОВ ЗАТОА ШТО НЕМАВ ДОКАЗИ . СО ТОА СИ НАНЕСОВ ШТЕТА НА СЕБЕ И НА МОЈОТ ТИМСКИ КОЛЕГА !!!
ТОА Е ТОА И ПОСЛЕДИЦИТЕ САМ КЕ СИ ГИ СНОСАМ И ТОА КЕ МИ ОСТАНЕ КАКО БЕЛЕГ .
БЛАГОДАРАМ НА РАЗБИРАЊЕТО
Дали би било вистина ако јас сега на форум напишам дека Јане е најголемиот чаламџија меѓу крапџиите, бидејќи стално се фали со риби фатени во рибници ???. Немам докази, ама сликите што ги постира така ми личат, ги гледам со свои очи.
Јане затоа МУКЛА.
Аииии бламажа било да ја кажеш вистината.. Столе пошо си адвокат одма се фаќаш за
еден збор.. докази.. е сеа Тафта ако ги нема доказите ондак тој се БЛАМИРА ЛИ? Па ни од другата засегната страна немаат докази..
Поентата на темава е шо судиите праеле во тој момент..? Тоа многу ме интересира.. ама јбг.. позади некој ке чмаат и 5 саати а кај некој нема да го погледнат..
Мартин треба да знаеш дека Столе НЕ Е НИЧИЈ АДВОКАТ.
Дали бев ТВОЈ АДВОКАТ кога имавте кавга со Мечо и кога застанав на твоја страна и со човекот ПУЗДЕР се правевме. Си заборавил ???
Затоа и ти МУКЛА.
Целиот ПРЉАВ веш составен од: вистини, полувистини, лаги, претпоставки кој ги имате си ги изнесовте на виделина, а цела тема е СРАМОТИЛАК ЗА СИТЕ ВАС.