Pehari imam za izvoz...koga ke dorasnes so brojkata na peharite..togas ke bides i dorasnat da mi repliciras i da razgovaras so mene na tema....KRAP.
Za ona pogore so p...a....so tebe kogha saklas i kade sakas...i toa so edna raka vrzana...takvi kamko tebe ...ni vo uzina ne gi stavam.
Dali ovoj Danielka ima osveno 1 mesto vo krapska liga na RM.. Jas kolku sto znam ne.... A za toa drugoto loso si go svatil jas ke te pobedam na pole na teren na voda...[/quote]
Ima osvoeno prvo mesto vo mnogu pojaka liga od ovaa makedonska liga (kako na primer mak krap...kade bea sobrani elitata na krapskiot ribolov od srbija i makedonija.) Vo takva liga ti mozes samo dotur na voda da pravis i da te koristat kako susara za sakovi.
pozdrav[/quote]
I NE MORA DA SE DRUZIS SO MENE SMOTANIOT AMA NEKOJ IMA NADIMAK GOOGLE... STO DA PRAVIS KOGA SVE ZNAES..
Koja e taa liga bee... Toa e druzba.. Ne me smej bee...[/quote]
Kolku si bil ti smotan...so kogo jas sum se druzel...prasaj gi tie sto ti pravea mix i bojli ,dali bese liga ili druzba.Torko eden[/quote]
EVE gi povikuvam tia sto mi napravile boili i miks da pjsat javno.... Danialka nikoj mene ne mi napravi boili i miks... Sami si kupivme sami zamesavme moze samo da se zablagodaram na Robert za masinata i na Pepi za rolanjeto... A i na Mladen koj ni pozajmi 4 ml edna aroma.. I pak ke ti napisam toa sto go organiziralo mak krap bilo druzba.. Toa sto go organiziralo MRF i ednaska mislam deka bese MKA e toa e liga... Za moj 3 god vo krapskiot takmicarski ribolov imam dovolno pehari... I vo ponedelnik igraat fudbaleri so mene fudbal ama ne e organizirano od FFM nego od Krste...