Брат значи тоа дека шатор не се поставува на патека е муабет за мали деца, во мојот бокс каде што сакам ќе поставам шатор.
Друга работа е што 5ка не е предвидена за да биде бокс воопшто па Владимир судијата сам лично кажа дека ова не е бокс ниту наликува на бокс но затоа што НЕМАЛЕ ВРЕМЕ морало сабајлето да ги колчаат боксовите и повторно затоа што НЕМАЛЕ ВРЕМЕ ЗА СРЕДУВАЊЕ СТАЗА приморани биле да ја постават 5ка таму бидејки на друго место требало да косат треба и да сечат гранки
.
Моментот кога требаше да го демонтираме цел камп и повторно да го монтираме, јас лично иако немам потреба, за секоја екипа ќе го направев тоа ! Можда некој за луд ќе ме смета ама тоа е таков сум, не сум педер па да играм само за мој гз! Од друга страна пак Тони, Ицо, Даниел... Кога и да ми требало ми се нашле во пресрет. Тој Ицо истиот што многумина од вас ви е трн во око затоа што е еден од нај успешните крапџии во државава, во 02:00 по полноќ го имам барано од дома од спиење да стане додека сум бил на Велешко, за да ми донесе плин и батерии. Без проблем стана од спиење запали кола, донесе плин, батерии, вода, тазе леб итн итн, испуши 2 цигари со нас едно кафе и повторно се врати дома на спиење иако сабајлето беше на работа. Даниел, па пола опрема ми е донесена од него лично, ми прднало на памет сум нашол ХХХХ нешто на интернет по светов, му вртам на Даниел, за 15тина дена го имам во Скопје, половина од работите што сум ги научил во овие 3 години за крапски риболов, пред се за Велешко езеро а и за останатите води ми се од овие 2ца. Никогаш не сум потражил од нив ниту позиција да ми ранат, ниту позиција да ми чистат, ниту бојли да ми праат, ниту бојли сум земал од нив за да пецам на Велешко, секогаш сум тежнеел сам да се мачам и да скапувам на езероно без ТИТ, но секогаш за било каков проблем во врска со начин на пецање сум се консултирал со нив и сум работел на проблемот, после 3 години сум почнал да добивам успех, но не го знаете филингот кој е кога знаете дека 99% од лугето што го пецаат Велешко фаќаат само ако Ицо и Даниел се до нив, само ако они им спремат све, па дури и трските во вода ќе им ги фрлат, а овие само треба да влечат кога ќе удри риба. Е умрев од киснење без ТИТ смрден, ама кога почна да титка знам дека сум на прав пат и сум напреднал и сум научил, вадевме на наша бојла, рандом позиција, сами сме ја крмеле сами сме ја спремале, но за совети СЕКОГАШ сум барал од нив 2ца !!!
Може се дупчина по форуми и он е фрижидер а ја сум експерт и торко, ама го ценам и поштувам човекот многу повеќе него ли некој други што никогаш не ме нарекле торко и експерт, затоа што ако има нешто лично ќе ми каже лично макар и да се испцуеме, но кога ќе се видиме се гушкаме и бацуваме
Тони Камуфлажа, 2 пати до сега во животов сум му се обратил за помош, еднаш беше да ми донесе род под и да го плати он па јас да му вратам пари, човекот ми се обрати со "Абе уживај што ти е на тебе какви пари праќање глупости што ти е, кажи ми само од каде да го земам, во понеделник го имаш" . Вториот пат беше да ми донесе некој работи за личен бизнис од грција, истиот муабет
. Така да овие момци оставиле кај мене огромен простор во животот, не камп, ако треба ќе се спакувам скрос !!!
ПРЕМА ОВА ВЕ МОЛАМ ВО НИЕДЕН НАРЕДЕН ПОСТ ДА НЕ СЕ СПОМНЕ МОЕ ИМЕ ИЛИ НА ЕКИПАТА НА ИЦО ВО ВРСКА СО ПРЕМЕСТУВАЊЕТО НА КАМПОТ МОЈ, ЧЕСТ МИ БЕШЕ ДА БИДЕ ЗАЈАКОТ ВО СОСЕДЕН БОКС!
Ајде поздрав !