Poradi nekoj ovde moram da navedam nekolku od 1 kolo...
Pozicija 4...
Markerot levo od boxsot ne e vo linija so istiot... Nemavme nikakvi zabeleski iako ocigledno se gledase... Doaganje na tretiot clen na timot... Svirenje so kola po staza i preseluvanje na cel kamp na pozicijata 5...Vleguvanje vo box bez proverka na sudija...
Istoto kolo pozicija 6. Iskacanje na eden od clenovite na nekolku sati i negovo vrakanje bez proverka na sudiite...
Pozicija 5 dobivanje na zolt karton za sedenje vo soseden box... Praviloto glasi zolt karton dobiva ekipata od od kaj sto e dojden naprevaruvacot i ekipata od kaj sto e zasegnat naprevaruvacot...
2 kolo vo nasata grupa nemam zabeleski..
3 kolo...
Pozicija 3 kepanje na riba vo koja ne mozese da se ustanovi dali e nad ili pod kolenici poradi nemanje na sudija na staza... Propust na sudiskata organizacija...
Ajde sega pukajte koj sto ima...
Pak treses zeleni po forumov.Mi krevas pritisok so se sto pisuvas.Ama ajde da ti objasnam nekoi raboti oti si taze vo ovoj sport i ne te biva za nisto osven za tresenje gluposti i pravenje bucki.
4ka i 5ka na mavrovica bea namesteni vo kosina.Koga Martin go frlija nivniot marker,askijalno..marekerot padna kaj mene i toa po sredina na mojata pozicija.Morav da begam levo ,a za toa bea informirani i sudiite i so nivna soglasnost ..markerot bese pomesten prema levo.Ovde se raboti za greska na onie koi gi belezele boxovite,a ne da se bara krivica kaj takmicarite.
zameneta bese najavena kaj sudiite uste pred pocetokot na nattprevarot i zamenata bese napravena vo nivno prisustvo.Znaci pak jades l...a,bez da imas dokazi i fakti.Narusuvas ovde na forum prijatelstva so tvoite lagi i gluposti.
Ne si dorasnat da ti objasnuvam nisto,ama ova go pravam ne poradi tebe,tuku poradi site posteni takmicari vo ovogodinesnata liga,koja za mnogu od nas ke bide izgleda i posledna.
Ne mi repliciraj veke...ako imas nesto da mi kazes ..pokani me na voda ili javi mi se...pa dokazi mi kolku golem expert si i vo koi oblasti.
I ne zaboravaj deka imam potroseno vreme na tebe ..za da te naucam kako se drzi trska,i kako se zafrla so istata..Ne e ubavo da plukas po nekoj koj se potrudil od takvo drvo kako tebe ,da proba da napravi svirce