Да го дозачинам мојот пост за твоја љубов Swordfish, не ми е јасно што барате на тоа езеро, со таков концесионер, со чести помори, со гадна вода, со ѓубре насекаде, за да ловите плашки бе
Не е ова потценување, ова е мое лично мислење за тоа езеро, еднаш-два пати сум бил таму и никад повеќе
А ако не ти се допаѓа моето мислење за ова езеро, ич не го читај. Јас и понатаму ќе се чудам што бараат луѓето на ова езеро, колку и да ти изгледа тоа тебе потценувачки. И во прави си за заградената бара, тоа не е добро место за риболов, тоа е само добро место за натпревар кај што треба да има улов или за тренинг и усовршување на техниката на еден релативно нов мушичар
А и јас барем поставувам по некоја репортажа, било да е од барата, од Радика или некое друго убаво езеро
Sakav da ne repliciram ali ne mozam posto e pojako od mene... Ako zboruvame sa gjubre nasekade odi vo reportaza od mojot izlet i ke ja najdes reportazi od Vardar pa togas mozes da mi kazuvas za zagadeno ili necisto ezero , pa sepak jas nikade ne sum go kometiral dali lovat vo gjubre ili zagadenost ili ne znam kakvo mesto. Sekoj si lovi onamu kade sto mu odgovara , ali ti so tvoite ,,ceneti'' mislanja i izjvavi konretno se trudis da smenis necii drugi razmisluvanja i javno vrsis propaganda koj kade, sto i kako da lovi... Malku nelogicno ali golem si mislam deka si znaes kako treba... Spored tebe sve procveta vo drzavava samo tikvesko ostana nikakvo.... Zalno..... I za kraj od moe licno iskustvo se trenira bas onamu i kade sto se planira da se lovi a ne se trenira na ribnik a da se lovi na reka bez razlika dali e musicarenje ili plasicarenje....