lelele me sporeduvat so \zoltan
abe na toj 2 zelki da mu vrzes da gi seta, ednata ja gubi sigorno
zoltan, rod hacinson ,zac, tim peisli, i site test ribolovci na nutrabaiat so gi pravat boilite u garaza polosa od mojaata, kaj sakaat koga sakaaat na diva voda sam po sam eden do drug
javete im
abre sramota e dame sporeduvaete so niv, 3000 krapa imam divi fateno
ova ne e falenje ova e relanost dragi kolegi,
:lo
decki se salam za ona pogore, no na exspertive so gi nabrojav gzot im go goram sigorno
se e komercija se e pari , i ne ripajte tolku nema poteba, znam dobro kolku i kakva ralika ima so domasen i kupecki mix za sloboden ribolov,,
problemot e za tie sto nemaat edna riba i eden bvikend na diva voda, a pogolemiot problem e sto naveduvaat novi krapdgiii da trosat investiraat i plasiraat pogresna informacija deka krap se faka samo so solar mix,,
ne e taka, krap se faka na se i krapot ne e naucna fantastika pa da bide nedostizen,,,
zemete eden priper do pred 10 god koj pecase na prikazni za mali deaca i na sto i kolku ribi vadea ljudgeto,,
jas pisuvam ovde od moe licno iskustvo , ne od strana na kurcenje i citanje postovi na delikventi koi edna obicna jagoda od 20 den sakaat da ja pretvorat u pari,
tek za hemijata na tema sto imam da napisam mi trebaat 100 strani
terajte i ne se zmarajte, sekoj nema srestva da plaka skapa hrana i nemora, podobro ke pomine, bitno e prisustvoto na voda i pomalku hranjenje,,drugo e sreka i samoto vreme koe ke ja razdvizi ribata za da bide aktivna,,
\
poz od poplavenioot veles
aj cao
:
Ицо џабе брат.. научна фантастика одисеја 2001 е крапот.. слушнав дека у Нутрабаитс, Бил Котам купил сеа ЕКГ и Томографија за крапот.. ке му прај диши недиши.. издиши..
Сме се споредувале со фирми..
Дуле.. истите тие фирми црпат знаење од неколкумина во моментов во цела Европа Ken Townley, Bill Cotam, Gary Bayes се неколкумина од нив.. работат за тие фирми за да им помогнат за миксовите да се по универзални..
Е сега што е подобро.. нешто универзално.. или нешто специфично направено..
Поентата е да си различен а не „копи пејст мајстор“.. тоа различното е тоа што ке те извади од ситуации..