Izvini ama Shimano mi e vo srce.. nishto protiv Daiwite shto gi imash.. odlicni se entohot.. plastika ic.. no novive pocnuvaat da me razocaruvaat.. osven top modelite ..
I MENE MI E DAIWATA PRVA AMA NE VIKAM DEKA SHIMANO NECINI,I NE E POVRZANO SO TOA JAs sto imam entoh tuku deka e masinkata e kolku veke na pazar(decenija li ? )i nema poplaki i epetn neseriozno e da napises deka gi davaat na poklon (zemi i za mene tri kade sto gi davaat na poklon
) ,a sto se odnesuva so ultegrite jas ne sum gi imal i ne sum gi koristel i zatoa ne pisuvam mislenje ama AMA? gledam deka nekako mnogu pocnaada se prodavaat po forumive e sega zasto neznam,a za power aeroto imam samo pofalni zborovi sum gi lovel i tie na jane i gi ima drugar so koi lovime zaedno pa sum osetil i videl kakvi se i sto se taka da megju polovni power koi se okolu 600 eura i novi ultegri bi zemal polovni power aero bez dvoumenje a isto taka windcast bi razmislil dali bi zemal ?
Гледам дека шегата те погоди.. значи шега е.. премногу сфаќате на нож..
Ентох, Турнамент Ентох, СС, итн итн.. сите постари Даиви се одлични.. новите Даиви ми матат памет.. да не пишувам кој се како се пошто гледам дека ножМуабет игра..
п.с. пауер аеро само за јапан може да се најде под разни линии сега.. последен е XT-A.. кој нашол нашол.. кој не како спаива ке си купи пауер аеро флиген или спин пауер..
п.п.с продажбата на форуми на ултегра не е никаков показател.. освен дека тоа што имаат немаат појма што имаат.. и/или помодарство..