Cestitki i od mene za poribuvanjata. Zoran nema losi i dobri kritiki. Kritikite se samo nesto loso da se smeni kon podobro, a dobroto da se napravi uste podobro.
Bravo za 7 dnevnata zabrana da se lovi od mostot nadolu, ama stavete edna tabla so predupreduvanje. Nemaat site FB ili forum. Toa e eden moj predlog. Stavete informativni tabli so zabrani i korisni informacii.
Druga rabota koja sakam da ja pofalam e rabotata na inspektorite. Kolku sto se slusaat muabeti po rekata, prethodniot i ovoj vikend letale opomeni, a za onie "najpametnite" imalo i cestitka od okolu 500 evra.
Emil a sto ne mu zemes ti kako rabotodavec na vasiot cuvar edno odelo zimsko, da ne mrzne? Ne site lovat za da zarabotat od toa. Golem del toa sto ke go ulovat im e rucek za eden den. Ne mozete site da gi stavate vo ist kos. Imas cuvar, neka kontrolira koj kolku lovi. Sigurno gleda koj kolku izleguva po rekata. Kaj nas cuvarot sigurno ne znaese 90% po ime. I nieden gazda( vo ovoj slucaj koncesioner), nikogas nema da mu e dovolno bez razlika kolku i da bide godisnata. Sekogas ke e malku i sekogas ke se vadite na istite finti: dozd, nevreme, ribokradci, mrezi. Lugje ste se fatile na oroto, igrajte. Jas samo se obiduvam da objasnam deka so kacuvanje na cenite ke imate kontrefe
t. Jas si vadam markica i ke si lovam slobodno. Ako dojde nekoj da mi naplati dnevna, ke si platam. Ako ne, nikomu nisto.
Pa ti si tuka po se izgleda "najpametniot" .Vo eden tekst gi fales inspektorite a vo drug pisuvas" Jas si vadam markica i ke si lovam slobodno. Ako dojde nekoj da mi naplati dnevna, ke si platam. Ako ne, nikomu nisto."- Pa tebe ne da te lupne, treba da te treste i da se cesas kaj sto ne te cesa.I ne slusaj mnogu muabeti po rekata (dozvolata ne e ksapa kako sto pisuvas ti , taa treba dogodina da bide uste povisoka "da se znae koj ke peca"a ne celo vreme se plakate skapa vi bila(ako e skapa sedi si doma)