abre ne mesaj babi zabi,, nema koj raboti koj ne,, ti si prilepcanec drmes na crna, ima da ivadis od klubot godisna,,dali razboras,,
eve da ti objsnam da znaes,, klub kako klub mora da postoi,i da se podrzi, ako ne rabotat tamu exspertite menjajte odma toa i glusecot sto e u knacelarija zaedno so niv,, stavete drugi..
jas zboruvam kako edna normalna liscnost sto normalno razlislkuva od kaj treba da vadi dozvola i da go podrzi klubot...
koj rabotel koj ne rabotel dosta so toa,, nikoj ne raboti od koncesionerive , neli gledas okolu tebe sto se slucuva
Abe nemoj stvarno ce se utepam ...NA Mamec li da dadam pari ,allooo edno ezerce do gaz sto ni e dozvolija da se ispusti .....sipak od mene pari ce vidat .....v bunar doma ce lovam pari ne davam ..... A ti kako sakas ..vsusnost sekoj kako saka neka pravi ...Tafta milion pati napisa ...eve uste ednas ...nemam namera da trcam po salteri da uplajcam dnevni ...a i SKAPO mi e taka ......edna ama vredna .....i koga mi tekne togas odam ...i koga stignam i ne me bendisa odam na drug revir ...so takvo ce pravam so dnevnite i KAKO da izvadam za noviot revir kade odam , menuvam mesto ?