za da se druzime i na keltan da mu napravime ribja corba
Kako se lovi po kupovive nasi se plasam da ne bide na kraj corba od pecurki . .pod uslov sam da gi soberam . . . . . ako ne umram od smeenje gledajci kako se preVesluvate
eden ce veslal eden ce drk...spinal
a ti se razbiras vo spin demek
i se vika
spin so pomos na veslac a ne troling
trolling motor e spomnat za pomestuvanje vo voda , a ne trololing so veslac citaj malce pred da zaseravas
Spin so pomos na veslac
mi ja razubavi vecerva . . . ce puzam ce lazam i ce dojdam da gledam ova....thanks
Ako moze ovie laf muabeti da se trgnat ke ve molam. Mene me interesira druzbata i predlozite. Kako i da e ke se potrudam da dojdam i pomognam kolku sum vo moznost. Izgleda zaboravivte deka celta na Saso bese druzba i da se dadat konstruktivni idei. Ako nemate namera da doagjate, ne se ni trudite da davate idei od tipot - ako sakate da fatite riba, bidejki prioritet e druzbata. Ako sakate riba ete vi go karasot vo Dojran pa tepajte kolku sakate po nego.
Spin kup i druzba ne odat zaedno . Kup e natprevar ...ne skara pokraj voda . Posle natprevar moze i skara i pienje . ..I nikoj ne ne kani da dojdeme i pomogneme nego da ucestvuvame vo SPIN kup NATPREVAR .....I
sakame da fatime riba i pobedime ...zatoa sto e natprevar ...ne rostiljijada
Samo jas sum za od obala ......
Dojran e ubav predlog od tvoja strana ...zanimlivo bi bilo..spin kup na karas so 0 leptircinja .... biva , jas sum za
samo bez velsaci , molam ..ako moze