...за мене стил на фаќање и здружение се различни категории....
Убаво напишано
Замисли да добие Сашо идеа да направи спин здружение. Па после Кире ќе направи тапарошко. И така натака, до бескрај
Филипе,
Мешаш баби и жаби. Илија и компанија формираат КЛУБ не ЗДРУЖЕНИЕ, а целите и задачите како што најави ќе бидат изнесени на форумот.
Воедно што би сметало да има СПИН КЛУБ ??? тапарошки КЛУБ крапски КЛУБ. и.т.н.
Мој личен впечаток е дека најавава за формирањетоја на КЛУБОТ ти ја прими како да ти мафтаат со црвена марама пред очи па затоа со секој нареден пост гледаш да ја омаловажиш иницијативата.
Среќа што не размислуваат сите како тебе. Плус, таму има луѓе кои на ФБ ставаат слики од пастрмка на Треска во забрана и без концесија
Едно малецко потпитање:
Дали ти Филипе можеш со сигурност да потврдиш дека и во Рибар 2011, каде што си секретар, нема членови кои фаќаат во мрест, забрана, маломерни риби и сл ???????.
Стварно не ми е јасно кој е мотивот за ова:
Алo мaгијa, дoвoлнo е дa ги oтвoриш ФБ прoфилите нa членoвите нa МК Мaткa и сaм ќе се увериш декa имaaт слики oд Трескa сo пaстрмки сo дaтум oд нoември 2014. Клaсичен КРИВOЛOВ, кривичнo делo "рибoлoв вo мрест". Срaмoтa!
Тие ли се "мушичaри" и лицетo нa МК Мaткa?
И пoсле јaс дa се извинaм?
Мoже дa се извинaм сaмo штo не сум стoрил ништo дa се спречи тoј кривoлoв
Што врска има Илија, како иницијатор за формирање на клубот со погоре напишаното ???!!!
АЛОООООО КЛУБОТ СЕУШТЕ НЕ Е ФОРМИРАН. ОД КАДЕ ТИ ИДЕЈА ДЕКА ТИЕ СЕ ИЛИ ЌЕ БИДАТ ЧЛЕНОВИ.
Оставете го човекот да си ја оствари замислата, а ти и остало друштво свртете се кон Рибар 2011 и гледајте да земете некоја концесија со која на СИТЕ концесионери во РМ ќе им покажете како се работи правилно.