вие волците од дунав - кој можи да ве разбери
, сами си пишите сами си читате
а и што ке ми кажиш за читанката само за во врско ти важи, а црна е голема наука бе мајсторе, секој километар е посебна прикаскетина
Ti od koga se simna od modertorska funkcija edino sto pravis e rasipuvas sekoja tema so nekoj bezvezni komentari .Niti me interesira niti sakam da znam zosto go pravis toa . A vrpsko prodolzi da go sonuvas . . . i prekinete so toa vrpsko SITE i ti i Onaj seznajko sto se probal .Ako ne ste bile kaj Vanga da vi kaze se za mene nemojte ni da ocenuvate kade se sum bil .Imate pravo da komentirate samo ona sto jas sum napisal vo temite .. .
ne e taka -vaka e ..povelete .. Kade se sum bil i lovel e moja rabota ..toa sto ovdeka na ovaj forum za mene znaete e NULA bre ...kontate li vie sto pravite ? Kade jas se sum bil vo moite 52 godini jas znam . I tuka toj muabet zavrsuva
A ako ne razbiras srpski ne citaj ,Ako saka nekoj neka prevede i neka dostavi do moderator da smeni postovite , mene na pamet ne mi pajga toa da go pravam . A ako razbiras poveli komentiraj na temata za bilo koj del sto sum napisal ovde .Pocni vaka ..kolega jas ne se slagam deka na promena na temperaturata ribata ce pali pampurot da se stopli .JAS MISLAM ..taka i taka ... I KOGA pocnes taka da pisuvas ce go imas moeto vnimanie ...do togas .. . .
NAPOREN si bre !
Sega da ti odgovoram za toa dali sekoj kilometar e posebna prikazna zato sto na nekoj nacin e povrzano so temata .Ne e apsolutno tocno toa sto go napisa . Na bilo koja reka , ete somot neka bide primer ..ce reagira na sekoja promena na skoro potpolno ist nacin bre ! Na bilo koje ezero pojdi na sekoja promena na pritisokot na primer ribata ce reagira na ist nacin ... A taa citankata e NAUKA bre ... Ako toa ne ti e jasno , jas ne mozam da ti pomognam ponataka i ne me prasaj apsolutno nisto .