www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Нед Ное 24, 2024 5:51 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1314151617ELLIPSIS33»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:36 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
Keltan НапишиCOLON
Ajde sega blabalabla site po niv .Abre zar ce dozvolite 150 denari da vi rasipat kevot ??? Cudo golemo . . . pa na kraj kraeva riba ce lovite bre na voda kade ima koncesioner ..zosto bez dozvola nekoj da vi dozvoli ?? Pa ni poribuvanjeto nema vrska so ovaj nastan , bre .Znaci ako doniram vo nekoj manastir televizor ..i koga pojdam tamu i vo crkviceto sakam da zapalam svejca , ne treba da gi plajcam ?
за друго прајме муабет тука, не тие јасно тебе то. На никој не муе дојдено до ....
се работи за организиран натпревар бре државен куп- не за слободен риболов или дружење

никогаш не било пракса на државен куп да има дневна дозвола, и кој спортист плака ако сака да игра и да се такмичи -- размисли малку

не само да начкрапаш шо ти дојде на памет примери :head_bang:

Кон врв
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Спин Државен Куп 2014
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:39 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Ное 18, 2010 10:28 pm
МислењаCOLON2806
ЛокацијаCOLONskopje
Eve ja ce dadam plus 10 dolara avstraliski. ..neka ima povecku za site.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:40 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Злате и ти размисли пред да пишеш....во крапската лига ако не се лажам 3000 беше котизација...тоа е во ред, а ова не било во ред...незнам што дигате галама кај што не е потребно....плаќам бензини, фрлам кашики и воблери од по 10-15 евра кои секој момент може да ја скинам, плаќам спортска, нема котизација и сега ука бука за 150 денари......алоооо ајде да бојкотираме ако не....за инат

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:41 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
јас ќе донесам кадаиф со орефчиња и суво грозје сите да јадат - БЕСПЛАТНО
луѓе даваат лични донации за ова порибување
трети се вложуваат формално се да биде во ред....може ли малку позитивно да се гледа на настаниве

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:45 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Maј 09, 2013 7:14 pm
МислењаCOLON703
Ova treba MRF da go resi a ne nie

Eve jas ke doniram I za poribuvanje I na sekoj natprevaruvac po eden VERTIGO V BLADE

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:48 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
Crven НапишиCOLON
Злате и ти размисли пред да пишеш....во крапската лига ако не се лажам 3000 беше котизација...тоа е во ред, а ова не било во ред...незнам што дигате галама кај што не е потребно....плаќам бензини, фрлам кашики и воблери од по 10-15 евра кои секој момент може да ја скинам, плаќам спортска, нема котизација и сега ука бука за 150 денари......алоооо ајде да бојкотираме ако не....за инат
поимот котизација и поимот дневна дозвола се два различни поими со сосема друго значење
- котизација се плака за натпревар и за ловење на стаза
- дневна се плака за риболов на вода каде има коцесија
-- значи не е стаза, не е ни натпревар -- некоја бучкуруш организација со име државен куп каде може секој со дневна да се плетка и кај такмичарите а тој со спортска да освои некоја награда

тоатално неозбилно нешто- и тотално новина во државните купови

пс - не ја носете топката кај парите никој не збора за тие мочани 150 ден, ама на некому изгледа и тие му се важни
а некому и 300

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 5:58 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Каква црна стаза....во Македонија нема стаза (како што треба) за ниеден риболов
Натпревар е....не за џабе има спортски и правилници и судии од мрф.....

Дека е бучкуруш си некоја организација....мислам дека е малку нефер да се зборува...посебно не за тие од твоето и моето здружение, будалите кои ја туркаа и крапската лига да се подигне од мртвите и мушичарскиот државен куп да бидне за прв пат во Македонија и сега истите стојат позади овој државен куп да го избуткатат и да тргне некако и таа македонска спортска историја во спин натпреварувања

.....како што кажав тие луѓе бараат спонзори за порибување, бараат храна и пијалоци за натрпеварувачите, организириаат порибување, прават спин правилници, помагаат за секого кој не знае како се вади спортска легитимација, носат столици, маси....бараат и обезбедија награди за спин купот и куп други работи.....контактираат со НП Маврово да се обезбеди се што треба и од нивна страна,...кој не сака да помогне, барем нека не вреѓа дека е бучкуруш целата оваа организација,....барем не додека помине....па после ќе разговараме

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 6:04 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 06, 2011 10:30 pm
МислењаCOLON6506
Ako nema natprevari oti nema , ako ima oti ima , vaka trebalo taka trebalo . ... Aman bre decki , ubava zamisla e seto toa ..odete i druzete se , razmenete malku iskustvo bre , zapoznajte se bre :head_bang: Kakov ne dal gospod site nas ne veruvam deka ce se slozime deka zemjava e okrugla pa i vo satelit site da ne kacat so svoi oci da ja gledame :thumbdown:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 6:05 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
ајдее кај заминавме до бои и лакови сега ке ја тераме

бучкуруш е боро нешто то е се измешано- значи прајме муабет дека е ДРЖАВЕН КУП

каде ке се одлучи кој е државен првак и замисли јас одам со дневна од 150 денари и ко ке му ја исплеткам јадицата цел ден да се отплеткува :filip:

ете зошто е бучкуруш. зошто на крапскиот во крушево НЕМАШЕ ДНЕВНА ? НА ПЛИВКА ? НА МУШИЧАРСКИ ?
-- зошто тогаш не беше бучкуруш ??

остај кој помагал кој плачел, кој јадел и кој плакал

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Oкт 20, 2014 6:12 pm 
Отсутен
Админ
Членски аватор

МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Добро Злате отвори посебна тогаш тема за 150-те денари и за нив збори, а не цела организација да ја викаш бучкуруш и тоа недела дена пред да се одржи ти сега гледаш на некоја си кугла волшебна и виде дека за 7 дена таму ќе се плеткаат тапароши или незнам кој ќе си застанел....епа наместо да претпоставуваш земи јави се и организирај да нема такви луѓе таму..., а не праиш моабет како веќе да поминало тоа.....патем и лани таму имаше едно дружење ако се сеќаваш па немаше ни тапароши ни ништо, т.е некој се потруди да нема, така некој и оваа година ќе се потруди......

Прв државен куп е, прв пат во Македонија - ОФИЦИЈАЛЕН СПИН НАТПРЕВАР, нека се роди детево, има време ќе му наоѓаме мана кога ќе излезе, дајте придонес мал мајкуму

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS1314151617ELLIPSIS33»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 5 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum