Тоа не е муабетот, него 4 јуполки со пченка и прашкаста ми завршија на 4-5м од спот каде се шинав цел ден да го спремам.
Си дошол на натпревар кој трае до Недела попладне, а крмиш зошо ќе седиш до среда. Нонсенс!
За галамата и шлапањата да не праиме j...али и покрај тоа, како смо се надали, добро смо се удали.
Kako moze da vi smeta galamata sto sum ja pravel so spombot i 4 jypurki pcenkavas a mene vo boks da ne mi smeta posto lmam povece udari od vas . A sto se odnesuva do sedenjeto do sreda pa kako da sedam do sreda koga nemam dozvola dali ti bi rizikuval oprema od 3 000€ za eden ili dva krapa. Ostanavme 30 minuti dodeka se ravcisti guzvata pa so tasim i aladin go zapalivme gjubreto i si zaminavme
Мене ми кажаа дека ќе останете да ловите и после натпреварот и затоа се крмело толку и затоа напоменав дека не е во ред да се останува.
Ако погрешно сум слушнал, тогаш се извинувам.
Напоменав само дека не е во ред да се останува. Ми кажаа дека и други екипи ќе останат после натпреварот да ловат.
Ако тоа не е вистина, уште еднаш се извинувам зошто сум добил погрешна информација.
Не сум тој човек што што е љубоморен кој колку удари имал, напротив поштено ловам на стаза.