Informacii od pozadina frcea na site strani sekoi 5 min i site bea razlicni.znaci nemase edna asalna informacija koja bi mozel da ja iskoristis.Ustvari sekoj si fakase na nekoj negov nacin koj mu daval rezultati na trening a nie lutavme.
Korordinacija vo pozadina nikakva za razlika od lani(sekoja cest na Vasil).Mene nemitreba nekoj da me uci vo boks ama mi treba informacija prava na vreme.
.....
Pred se treba da se ima logistika spremna na zrtvi do kraj kako lani vo Portugalija,pozadinski luge koi itekako se razbiraat vo takmicarskiot ribolov(ova e edna od najbitnite raboti)
Krivci nema.site nie sto bevme sme vinovni.
Cekaj sega malce koga prvpat procitav si mislev loso si se izrazil no po vtorpat nece da e toa,znaci nekoj se zaebaval tamu a ne rabotel ona za sto bil poviknat.
Ajde sega vaka ovie bea logistika vo Italija.Vasil K,Ico,Pepi,rezervite(Marks,ortak mu ne go znam) i uste eden dvaica koi ne gi znam po ime kapiten,selektor 7 dusi (onie so bradi i brkovi ne gi brojam tie se samo dekor koi navodno odat na niven trosok,maleri zivi bel den ne vidovme,kade se oni samo kompiri)
Isto i Krste spomna nekoe ima Capan vo slicen kontekst ili bar taka razbrav.
Znaci nekoj od niv si gi zanemaril dolznostite i zosto e del od reprezentacija,ako ima takvi zosto gi kriete,ako bilo taka kazete gi ili ke molcime za da naredna godina pak se setaat na drzaven trosok.
Nemoze samo takmicarite da ni bidat krivi ako ima vistina vo dvata citata.