Келтан ја ти ја сваќам интенцијата, но не и стилот, сакаш да помогнеш, а карикираш и тоа настојчиво до бескрај, ти пишаа луѓето на колку метри фрлале, каде бил дрворедот, т.е препреката и ти сега 100 коментари напиша и на крај “еј карикирам“....ОК ги кажа оловата, даде ум, нека мислат следните репрезентативци
Cepidlaka si nevidena
Koga karikirav ne karikirav +- 100 metri , nego so nekoe metro , aman . . . Vakov tip olovo se izdiga gore strasno brzo , svatete go toa vece ednas .Sum gi imal , gi imam , sum gi koristel , razbirate li ?
Ako ne ste probale i ne znaete ostavete da se javi nekoj koj probal .Aman bre , sakate temata da ja zaklucime za dva saata nebare se se napisa ..dajte i vreme ..vremeto ce kaze dali mene mi mirisa ustata ili na drugi !
@ VladoMKD , zavisi sto trska i masinka koristis i kolku konec mota , na Pit BULL spulni koi sobiraat preku eden metar i zdravo vrtenje ovaj tip olova glisaat po povrsina . .. . .ne samo izdignati nekoe metro GLISAAT napisav po POVRSINA i toa ZDRAVO brzo po pocnuvanjeto so zbiranje . . ..