А што се користи за подвез?
Slobodno im reci da nemaju pojma, za zig se nikada ne koristi FC, prvenstveno zbog težine, a ima još nedostataka kao što je nosivost i krutost.
Bilo koji najlon osim tonućih dobre nosivosti i proziran savršeno obavljaju "posao", najbolje mi se pokazao šuplji najlon od Ultima-e Flo-cast, uz to što je šupalj (ima rupu kroz sredinu) ima utore po dužini koji onemogućuju frkanje...šteta što se više ne proizvodi.
Tolku od mene ......zigasi !! Sega prodolzete da barate vinovnici . . .
Добро е, си го дочекав одговорот по 80 страни
A imame nie temi i toa dve ..eve citaj imenjace ima sto da procitas na primer i vakvi postovi ,ovaj kolega sto podolu go citiram na sekoj cekor dusa mi vadi ...citaj
Koga pisuvate sto sakate da doznaaete,dali mislite deka nekoj koj potrosil cela godina i mozda poveke, da go usuvrsi zigot,so nacin na frlanje,dimenzii,koi jadici odgovaraat,
koj fluro karbon e dobar,koja boja na podizaci se najdobri,koga jade na zig,kolku trski treba da frlis na zig,kako da gi spremis zigovite da ti bidat pravi koga ke gi odmotas.Izleguvanje na voda,benzini,trosoci,probuvanja,ne vaka taka,6 meseci non stop na voda,pa ne si go pogodil vremeto,pa ne jade zaradi zigot ili pritisokot,milion i edna dilema.
Pa hranata,tecna,netecna,da se diga od dno,da lebdi,da pagja na dno,od ovoj proizveduvac od onoj,kobinacii,pa hranenje so spomb,non stop,koga kako,kolku cesto,zasto tecna,pa sto sakas da postignes so hranata.Tolku trud,maka finasii.
Dali mozes da go zamislis toa?????????????????????I vie ocekuvate covekot sto go pravel toa,potrosil iljadnici evra,vreme i zivci,da sedne i da vi napise se,od recepturi za tecna prihrana,dolzini za zigovi,konci,jadici,a vie treba samo da prepisete.
Forumot sluzi da vi dade nasoka da ne lutate,osnovnite raboti koj gi znaeme i koj sakame da gi kazeme,a slednoto e vase dali sakate da naucite,i kolku vreme sakate da vlozite vo krapskiot ribolov,so tri vikenda izleguvanje na voda ne mozete da napravivte nisto.I taka.