spirojane emil ili filip i bez razlika kogo ce spomenes nitu nekoj rekol za niv deka nesto unistile nego samo treba da e kazuvaat realnata slika kako sto e ali za zal oni e znaat prava slika ali e prekazuvaat tuka vo drugi format emil kolku se bori so mrezarite on si znae nitu sakam da negiram ili da nesto potvrdam kako e samo edno znam mrezi od na obala nemozat da se najdat i fatat krminalcite koi go pravat toa zlodelo so ribata kako drugo spomnuvas filip da pomogna onolku kolku mozese falamu ali da e kazime drugata strana na filip odmogna povise nego sto pomgna na ova zdruzenie za zal covekot e menliv za tren a sto netreba taka da bide zboruvate za odzemanje na koncesija nitu ti znaes nitu filip nitu nekoj tuka znae kako e odzedena koncesijata samo tuka davate nejasni i netocni izvestai za zal ZNAES KOJ ZNAE LICNO JAS ZNAM TASIM i sega ako tolku sakate da kazete kako e odzedena koncesijata dojdete vo labunista ce vi stavam dokumentacija na masa ee pota vreatetese nazad vo vasite domovi sednete pokraj komp i da pisuvate ona sto vidovte kaj cicko tasim ova vaka e spirko rekla kazala nemojte posto i nee dobro ipak e ovoj forum ako pocnam tuka da postavuvam dokmentacija znam deka vednas ce e izbrisite i nikogas nema da mi dadete za pravo da e iskazam kako drugo spirko nemojte ribarive tuka koi se od cela makedonija da mu kazuvate nevistini od ona sto ne ste upoznati zato nitu mozamn nekogas da ne vi repliciram nitu mozam nekogas da zamizam pred vasite nevistini koi gi kazuvate tuka a jas mozam do detal da kazam sve sto bidna so toa zdruzenie i toa sto ce go kazam e vistina
posto pozadi moeto kazuvanje stojat fakti i dokazi na pismeno nee rekla kazala koga sakate svratite ili jas licno ce dojdam ce vi ostavam duplikat i citajte i studirajte kade greskata ce ee najdite pozz
А зошто Тасиме таа ДОКУМЕНТАЦИЈА не ја објавиш ЈАВНО. Јас не гледам причина зошто тоа би се криело или покажувало само во 4 очи. Објави ЈАВНО и доколку си во право сигурно ќе добиеш, ако ништо друго, морална сатсфакција од членовите на овој форум. Вака пак се останува во доменот на шпекулации.