www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 2:54 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS9091929394ELLIPSIS112»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЕЗЕРО ГЛОБОЧИЦА
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 02, 2014 9:43 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONВто Jун 28, 2011 1:56 pm
МислењаCOLON678
JaneMK НапишиCOLON
Ocigledno ovde nekoj misli deka e napadnat?????

prvo temata e ezero Globocica a ne Crni Drim.Kaj se naogate vie osven vo nevistinitite izjavi vo temata Drzaven kup neznam...

Za da ja svatite poentata bev zamolen od natprevaruvacka komisija da ja izvidam stazata kako alternativa za kupot dokolku ima premnogu ekipi.edni vikaat vaka a drugi onaka.Sto i kako moze da se vidi na lice mesto...
Taka napravivme i situacijata koja citiram

Tasim

na globocica negledam deka ce ima uslovi dase odrzi ovoj kup stazata e mnogu rasipana ujedno ima dosta mreza vo voda taka sto uslovite ne ce davaat po moe gledano ipak krusevo e za mene idealno ezerce da se odrzi kupot ako se odrzi kupot vo krusevo se prijavuvam posto i prviot pekar od tamu go ponesov

viewtopic.php?f=97&t=5058

Tasim-vtor del

na globocica negledam deka ce ima uslovi dase odrzi ovoj kup stazata e mnogu rasipana ujedno ima dosta mreza vo voda taka sto uslovite ne ce davaat po moe gledano ipak krusevo e za mene idealno ezerce da se odrzi kupot ako se odrzi kupot vo krusevo se prijavuvam posto i prviot pekar od tamu go ponesov

tuka nesto spomnav deka na globocica tesko ce bide najprvin treba stazata dase sredi kako drugo do stazata patot e rasipan taka sto samo dzipovi mozaat da se simnat ako vece treba na glob da se odrzi ovoj kup treba masina da se pusti da go sredi patot i patekata pa duri togas ima sansi za mrezarite sto se prisutni iznad stazata (tasmarunista) i ispod stazata (borecki livadi)toa e druga prikaska.

viewtopic.php?f=97&t=5058&start=10

Znaci spored slikite,Prilazot e pista.Stazata osven sto treba malo sreduvanje na okolniot korov e potpolno ista kako i minatite godini.

osven sto vi prigovoriv na ova jas Crni Drim ne go napadnava nego kazav koj i dae natatkomu ne e,i platformite od kamen i kukarkite(koi ne se site ima i podole od bucaloto ;) ;) )
kako se najdovte vo muabetot so kukarkite neznam.A za mrezarite neste iskocile so Globocancani niti ke iskocite kako i so drugite.Od kaj znam Jas si znam
A kako toa ima mrezari koga jas znam koj se bil i fakal i go ugostuete iako nema koncesija a vo isto vreme se frleni mrezite???

A edno so advokatov ovde koj go ranite i poite i so koncesija i bez koncesija toj ni dozvola ni legitimacija izvadil ne me stavajte vo isti kos.
Mnoogu si gledaa korist od vas i si napravija ama jas nesum eden od niv.Bas naprotiv imavte korist od mene.

Taka da Karlo licemerstvo moze od strana koja imala korist a ne obratno.

Dali sum stapnat na ezero da ama jas sledam zakoni za razlika od vas i drugite i nefakam.Samo lani edinstveno Agim me preceka kako covek.Sekoja cest za nego.
Povotrno ke kazam mene na prvo mesto mie taa voda a ne drustvo...
jane tuka gi imas mojte postoj sto sum gi napisal toa sto sum go napisal taka ee vo momentov kako mozes da go pobies moeto kazuvanje za globocica a ti da e kazuvas vistinata jane nee si vo pravo nisto vistina nema vo ova sto go kazuvas za zal vcera zboruvase sve naj naj za naseto zdruzenie pa sega ti e vo prv red globocica nema nisto vistina od ova sto zboris e koga go spomnuvas nasiot advokat (karlo) abe janko zemaj tetratka i moliv odi da ti drzi nastava Jane nemoj ova da go zemes kako uvreda posto i ti samiot znaes dobro deka do vcera go prasuvase karla kako se lovi riba. :eatdrink:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Сеп 02, 2014 9:48 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Karkla nsum go prasuval i nema da go prasuvam nikogas.gledaj gi slikite kade e stazat neproodna i treba da se odi so buldozer.Kade se mrezite na stazata.komisijata barase jasna slika i nisto poveke.

Dali sum mislel za zdruzenieto da.I uste mislam.Ako nekoj se zakaci so site zaradi vaseto drustvo toa sum jas-ama ocigledno zaboravas nekoi raboti

A karla neka dojde na liga pa ke vidime koj ke ima tetratka.Se vide na kupot kaj tebe ;) ;) ;)
Toa pocituvam i nisto drugo

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Сеп 03, 2014 8:34 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Јан 30, 2011 10:40 pm
МислењаCOLON1139
ЛокацијаCOLONSkopje
pa olku strani so prepukuvanja i inaeti ne moze da napolni ni keltan...daj spusteteja topkata fativte babi-zabi,tatkovci dedovci ,nivi,baraki

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Сеп 03, 2014 10:31 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Oкт 24, 2011 11:10 pm
МислењаCOLON292
Bravo be Tapa .
Da sum na nivno mesto bi te poslusal.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 12:33 am 
Отсутен
Молчалив

РегистриранCOLONПон Aвг 13, 2012 5:38 pm
МислењаCOLON3
ЛокацијаCOLONStruga
Zdravo jas sum Nedim poznat kako Vujce kaj ribolovcite od Struga i Strusko, posto Tasim i Samir nemozet da da piset na forum bile blokirani pa mi go pustie videovo pozdrav do clenovite na Fedreacija da videt realna slika na patekata deka patekata e vo losa sostoja potocno unisteni se boksojte i ima mnogu odpad na patekata, videoto go gledav mozit da se zabelezit deka patekata e kako dzungla narastena so gormuski, evo vi video posle ke razgovarate so tasim

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 1:57 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Феб 28, 2013 11:22 pm
МислењаCOLON652
ne sakam da navleguvam vo diskusija ne sum bil na globocica ama od ova video koe go gledam ovaa staza e avionska pista sprema ona kade ribolovam na kozjak.sekoe odenje na kozjak bez motika,camec ,dzip,nema sansi da odis a ako nemas treba cela oprema na race da ja nosis kako amal.da kopas za da namestis sator.ako od ova se zali nekoj povelete na kozjak da vidite so e staza.za granki i drva da ne kazvam olova i sistemi edna torbica.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 1:18 pm 
Отсутен
Молчалив

РегистриранCOLONПон Aвг 13, 2012 5:38 pm
МислењаCOLON3
ЛокацијаCOLONStruga
solar НапишиCOLON
ne sakam da navleguvam vo diskusija ne sum bil na globocica ama od ova video koe go gledam ovaa staza e avionska pista sprema ona kade ribolovam na kozjak.sekoe odenje na kozjak bez motika,camec ,dzip,nema sansi da odis a ako nemas treba cela oprema na race da ja nosis kako amal.da kopas za da namestis sator.ako od ova se zali nekoj povelete na kozjak da vidite so e staza.za granki i drva da ne kazvam olova i sistemi edna torbica.
Ne je problemot na proodna tuku boksojte se losi nemojs sator da postavis

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 1:35 pm 
Отсутен
RIP
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Ное 13, 2010 9:30 am
МислењаCOLON9475
Ima 11 boxa odlicni,nemora da se site

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 1:55 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
коментарите ги префрлив овде - па може да се коментира за состојбата

го гледав видеото и убаво што се самир потрудил да долови подетално
- прво одма се гледа дека она што беше ланска година направено како се запуштило и како се нафрлало губришта по боксовите а и им треба малку средување за да заличат како што беа

секаде каде нема концесионер и каде е препуштено на други служби и на народот - ваква или слична е состојбата ЗА ЖАЛ

ОКОЛУ УСЛОВИТЕ ЗА НАТПРЕВАР
- ако мрф се организираше да се потсредат оние запиштени работи кои се очигледни - имаше услови да се и тука одржи тој куп

ова е мое размислување од она што го видов од презентираното

пс- тасим и дрим ке пишуваат за ден два - се надевам посмирено. има начин да се се искаже со прави зборови без нервоза и вулгарности. ако сакаат и 2000 страни нека пишат

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Сеп 04, 2014 3:16 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
JaneMK НапишиCOLON
Ima 11 boxa odlicni,nemora da se site
Епа тоа е братко Јане проблемот.. 20 екипи пријавени 11 ок 9 на карпатите да се местат..

нема за 11 ок за 9 не ок за да се наместат..

не идеме таму да копаме и да рушиме.. одиме да се натпреваруваме.. а ако некој оди да си пијуцка и да си се зеза.. ене му кафана..

чисто харикирам за 20 екипи.. колку да има математика за сфакање..

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS9091929394ELLIPSIS112»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 9 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum