Ocigledno ovde nekoj misli deka e napadnat?????
prvo temata e ezero Globocica a ne Crni Drim.Kaj se naogate vie osven vo nevistinitite izjavi vo temata Drzaven kup neznam...
Za da ja svatite poentata bev zamolen od natprevaruvacka komisija da ja izvidam stazata kako alternativa za kupot dokolku ima premnogu ekipi.edni vikaat vaka a drugi onaka.Sto i kako moze da se vidi na lice mesto...
Taka napravivme i situacijata koja citiram
Tasim
na globocica negledam deka ce ima uslovi dase odrzi ovoj kup stazata e mnogu rasipana ujedno ima dosta mreza vo voda taka sto uslovite ne ce davaat po moe gledano ipak krusevo e za mene idealno ezerce da se odrzi kupot ako se odrzi kupot vo krusevo se prijavuvam posto i prviot pekar od tamu go ponesov
viewtopic.php?f=97&t=5058
Tasim-vtor del
na globocica negledam deka ce ima uslovi dase odrzi ovoj kup stazata e mnogu rasipana ujedno ima dosta mreza vo voda taka sto uslovite ne ce davaat po moe gledano ipak krusevo e za mene idealno ezerce da se odrzi kupot ako se odrzi kupot vo krusevo se prijavuvam posto i prviot pekar od tamu go ponesov
tuka nesto spomnav deka na globocica tesko ce bide najprvin treba stazata dase sredi kako drugo do stazata patot e rasipan taka sto samo dzipovi mozaat da se simnat ako vece treba na glob da se odrzi ovoj kup treba masina da se pusti da go sredi patot i patekata pa duri togas ima sansi za mrezarite sto se prisutni iznad stazata (tasmarunista) i ispod stazata (borecki livadi)toa e druga prikaska.
viewtopic.php?f=97&t=5058&start=10
Znaci spored slikite,Prilazot e pista.Stazata osven sto treba malo sreduvanje na okolniot korov e potpolno ista kako i minatite godini.
osven sto vi prigovoriv na ova jas Crni Drim ne go napadnava nego kazav koj i dae natatkomu ne e,i platformite od kamen i kukarkite(koi ne se site ima i podole od bucaloto
)
kako se najdovte vo muabetot so kukarkite neznam.A za mrezarite neste iskocile so Globocancani niti ke iskocite kako i so drugite.Od kaj znam Jas si znam
A kako toa ima mrezari koga jas znam koj se bil i fakal i go ugostuete iako nema koncesija a vo isto vreme se frleni mrezite???
A edno so advokatov ovde koj go ranite i poite i so koncesija i bez koncesija toj ni dozvola ni legitimacija izvadil ne me stavajte vo isti kos.
Mnoogu si gledaa korist od vas i si napravija ama jas nesum eden od niv.Bas naprotiv imavte korist od mene.
Taka da Karlo licemerstvo moze od strana koja imala korist a ne obratno.
Dali sum stapnat na ezero da ama jas sledam zakoni za razlika od vas i drugite i nefakam.Samo lani edinstveno Agim me preceka kako covek.Sekoja cest za nego.
Povotrno ke kazam mene na prvo mesto mie taa voda a ne drustvo...