Koga nekoj te postavil moderator na ovaj forum , trebalo da ti pojasni sto funkcija e toa za da ne ja mavas glavata od zid
A i kako clen na ovaj forum ne znaes ocigledno pravilata
Da ti pojasnam malku . . imas otvorac na tema vo ovaj slucaj toa e zikobugi .Kolegata postavi tema za konkreten problem ...lovenje na riba so
Модерна опрема, добра припрема, седење со денови и тоа на смени. i misli deka na takov nacin se pravi golema steta na ribniot fond na Velesko ezero .Kade ziti se toj spomenuva mrezari , bombasi ??????????? Nemas pravo ni ti ni jas ni nikoj drug da mu pisuvame vo temata za nesto sto nema vrska so nea . Tvojot post e totalen Of Topic . . .
Otvori si tema ako imas informacii za mrezari ,bombasi na Velesko ezero i tamu ce ja tupime za toa . . . I bas me zanima . . . od koga si ti merodaven da napravis sporedba sto moze nekoj so trska za tri meseci a sto mreza za dva dena ?? Ili si probal i edniot i drugiot nacin pa znaes ????????????????
Da se vratam na temata sega
Sakas li malku vesela matematika ?Ako ja sakas a udri malku po nea , . .... primer prosek SAMO dva krupni krapa na sekoi dva dena . . . pa 4 meseci neka bide sezona pa seto toa pomnozi so nekolku godini i ce svatis sto pisuva ziko . . . i ne ti treba digitron za toa
Ова не е фер.