Слушнав дека на Велешко веќе нема толку крап колку што имаше, а сега на нишан е амурот. Големите велешки мајстори им го најдоа крајот. Модерна опрема, добра припрема, седење со денови и тоа на смени...идила...па ќе нема така нормално...Сите тие, а на јавноста добро познати, зошто сами толку добро се рекламираат по форум и на ТВ емисии нека си ја чукнат главата и да си се прашаат: што ќе ловат после 3..5 и повеќе години од сега? Во велешки мајстори не ги ставам сите на куп...само тие што сами ќе си се препознаат.
kolega ti si stvarno u pravo, poslednive 10 god otkoga krapot e istreben na velesko krap nemame videno da ripne, i ne sme fatile
, isto taka e mnogu siromasno so som,
go imase premnogu, no pred 10 god i nego go istrebija, sega nema ni som
, a pred somot da se istrebi ,on pa ja jadese crvenoperkata i karasot taka da velesko e mrtvo more
gledam mnogu e na nisan amurot stvarno e istreben i mnogu se faka ... dojdi i ti ke fatis koga sakas barem taa e glupa riba i sekoj moze da ja faka .iako ljudge idat 5 god za da fatat samo 1
.
pozdrav od preubaviot veles i gledam deka stvarno si revoltiran od velesko pa morav da te podrzam..