pozdarv do tasim i do site od labunista
me interesira kakva e momentalnata sostojba na ezeroto
kakov e vodostojot dali nesto pocna da mrda i dali se uste vrvat inspektorite da go zacuvat ezeroto od nas sporskite ribolovci
a mrezarite neka si rabotat po temnica posto na inspektorot mu se spie navecer i go mrzi da stani bilo ladno
SASO informacija sigutno ce dobijes od mene ostavi ovie tuka sto sakaat informirat sto sakat brisat
tel:075-352-137 mislam deka ova informacija nema da e simnat
тасим имаш ЛП и телефон како што и си дал во случајот, тие ОВИЕ што бришат за тоа и се на форумот, и гледаат риболовците да добијат што попрецизни и поточни информации
а не да ги пратиме на вода каде што можат да заработат казна од 500 еур. Ако некој сака на свој ризик да си оди слободно нека си оди
мрда, не мрда, дава риба, одат риболовци, не одат моментално нема да рекламираме овде во оваа тема за да не испадне дека на форумот се рекламира и се пишува за рибарење таму па некој прочитал овде и после го папал
ке те замолам да ми подобјасниш - кој се тие ОВИЕ ???? (во некоја друга тема не овде )
мрчо
- пишување постови во ваков стил и вон теми ке те замолам да не практикуваш
затоа што прво треба некој да ја среди таа тема, па вас да ве удостои со одговор а сето тоа го работи доброволно
- кога ке го плаќате некој тогаш најдвајте му маани, а не кога некој си троши негово слободно врем да чисти по форумот, место да си чкрапа постови по темите во ваш стил
поздрав и бистро !