www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Саб Ное 16, 2024 8:40 pm

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8586878889ELLIPSIS112»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЕЗЕРО ГЛОБОЧИЦА
ТемаИспратеноCOLONВто Ное 26, 2013 11:41 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
Tasim НапишиCOLON
saso_pepe НапишиCOLON
pozdarv do tasim i do site od labunista
me interesira kakva e momentalnata sostojba na ezeroto
kakov e vodostojot dali nesto pocna da mrda i dali se uste vrvat inspektorite da go zacuvat ezeroto od nas sporskite ribolovci :hit_head:
a mrezarite neka si rabotat po temnica posto na inspektorot mu se spie navecer i go mrzi da stani bilo ladno :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
SASO informacija sigutno ce dobijes od mene ostavi ovie tuka sto sakaat informirat sto sakat brisat :eusa_dance: tel:075-352-137 mislam deka ova informacija nema da e simnat :lollol:
тасим имаш ЛП и телефон како што и си дал во случајот, тие ОВИЕ што бришат за тоа и се на форумот, и гледаат риболовците да добијат што попрецизни и поточни информации
а не да ги пратиме на вода каде што можат да заработат казна од 500 еур. Ако некој сака на свој ризик да си оди слободно нека си оди

мрда, не мрда, дава риба, одат риболовци, не одат моментално нема да рекламираме овде во оваа тема за да не испадне дека на форумот се рекламира и се пишува за рибарење таму па некој прочитал овде и после го папал

ке те замолам да ми подобјасниш - кој се тие ОВИЕ ???? (во некоја друга тема не овде )

мрчо
- пишување постови во ваков стил и вон теми ке те замолам да не практикуваш

затоа што прво треба некој да ја среди таа тема, па вас да ве удостои со одговор а сето тоа го работи доброволно
- кога ке го плаќате некој тогаш најдвајте му маани, а не кога некој си троши негово слободно врем да чисти по форумот, место да си чкрапа постови по темите во ваш стил

поздрав и бистро !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Ное 27, 2013 12:44 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Ное 13, 2013 10:23 pm
МислењаCOLON300
spiro_jas НапишиCOLON
Tasim НапишиCOLON
saso_pepe НапишиCOLON
pozdarv do tasim i do site od labunista
me interesira kakva e momentalnata sostojba na ezeroto
kakov e vodostojot dali nesto pocna da mrda i dali se uste vrvat inspektorite da go zacuvat ezeroto od nas sporskite ribolovci :hit_head:
a mrezarite neka si rabotat po temnica posto na inspektorot mu se spie navecer i go mrzi da stani bilo ladno :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
SASO informacija sigutno ce dobijes od mene ostavi ovie tuka sto sakaat informirat sto sakat brisat :eusa_dance: tel:075-352-137 mislam deka ova informacija nema da e simnat :lollol:
тасим имаш ЛП и телефон како што и си дал во случајот, тие ОВИЕ што бришат за тоа и се на форумот, и гледаат риболовците да добијат што попрецизни и поточни информации
а не да ги пратиме на вода каде што можат да заработат казна од 500 еур. Ако некој сака на свој ризик да си оди слободно нека си оди

мрда, не мрда, дава риба, одат риболовци, не одат моментално нема да рекламираме овде во оваа тема за да не испадне дека на форумот се рекламира и се пишува за рибарење таму па некој прочитал овде и после го папал

ке те замолам да ми подобјасниш - кој се тие ОВИЕ ???? (во некоја друга тема не овде )

мрчо
- пишување постови во ваков стил и вон теми ке те замолам да не практикуваш

затоа што прво треба некој да ја среди таа тема, па вас да ве удостои со одговор а сето тоа го работи доброволно
- кога ке го плаќате некој тогаш најдвајте му маани, а не кога некој си троши негово слободно врем да чисти по форумот, место да си чкрапа постови по темите во ваш стил

поздрав и бистро !
se izvinuvam ako napraj nekoj zbrka na forumot cisto jas me interesirase kakva e momentalnata situacija posto mislam deka ako e sve vistina sto imam slusnato deka koncesijata e odzemena za enda bedna kofa ribi a sto navstiba lugeto od labinista i da sakaja da go poribat ezeroto vremenskiot rok ne mu dozvoluvase barem jas taka slusnav ne znam kolku e tocno tamu navistina mi se odi po riba mesto ne me fajka ali ne bi sakal da rizikuvam 500e ako e slobodno navistina bi sakal da odma i mislam deka najdobra invornacija i najtocna ke dobijam od lugeto vo labunista .
pozdrav i RAZGELE spiro_jas po sto si od bitola !!!!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maј 08, 2014 9:23 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Jун 27, 2011 12:17 am
МислењаCOLON418
Kako stoi situacijava so lovenje za ovoj vikend na ova ezero se interesiraat edni prijateli od stranstvo pa da gi izvestam (dozvoli ,zabrana li ima za koj ribi i sl)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maј 08, 2014 9:32 pm 
Отсутен
Ветеран
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Феб 26, 2011 4:07 pm
МислењаCOLON5851
ЛокацијаCOLONbitola
нема концесионер колега - законски риболовот е забранет , така да кој лови на сопствен ризик го прави тоа

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maј 08, 2014 9:40 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПон Jун 27, 2011 12:17 am
МислењаCOLON418
spiro_jas НапишиCOLON
нема концесионер колега - законски риболовот е забранет , така да кој лови на сопствен ризик го прави тоа
Fala Spiro na informacijata

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Maј 08, 2014 9:45 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
bravo bre zlate car si :D :D

sakas vgodina ortak da mi bides :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 21, 2014 5:51 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Дек 09, 2011 2:36 am
МислењаCOLON2536
ЛокацијаCOLONСтруга
Им посакувам успех во работата на новите концесионери на акумулација Глобочица - ЗСР Таш Ма 2011 од Струга.
Се надевам дека успешно ќе се справат со предизвиците што ги очекуваат и ќе го направат езерото Глобочица едно од најпосакуваните дестинации во МК, а јас лично и ЗРСК Пастрмка - Струга им стоиме на располагање за соработка и секаква помош кога е во прашање остварување на Законските обврски.

[ img ]

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 21, 2014 10:25 pm 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Ау, овие се оние од другата страна на теснецот? Што конкурираа и на претходниот тендер кога концесијата ја фобија Црн Дрим Лабуништа? Јас па мислев дека пак ќе ја добијат Тасим и компанија, некако ми беа ептен уверени...

Ај со среќа нека им е :lepi: 8

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jул 21, 2014 11:53 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:44 pm
МислењаCOLON4404
Bitno e dali ke rabotat so ist intenzitet kako i predhodnite :?:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONВто Jул 22, 2014 12:51 pm 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Битно е дали ќе работат законски ;)

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8586878889ELLIPSIS112»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 9 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum