I mojot kinezar e 2000 denari i super sum zadovolen.(super carp bolo
)
Za pokrupna riba neznam kako bi se ponashal bidejki nemam fakano najkrupno nesto e karash nakaj kilo na ezero i dobro se pokaza pred nekoe vreme koga rabotese klenot ubavi parcinja od brzak mknev super so pokaza,a na najkrupniot klen pola kilo od brza voda go izvadiv bez strav od vrvot da pukne tuku celoto vnimanie na konecot i trskata izdrza shampionski,a new hunter imam sretnato ribari po reka zboram za kumanovoski del po pcinja i od sto znam zadovolni se i dosta e popularna trskata megu ribarite.Sega ova ne sum siguren lani covek pred mene izvadi klen pa e ima kilo i nesto od sredina brzak so new hunter (ne sum 100% siguren) trskata moze ja utnav ali ribata e taa.
Edino negativno sto mozam da kazam za kinezarite deka mnogu poteski za razlika od nekoja trska od 5-6 iljadi denari naj prosta sporedba mojata trska super carp bolo ili kinezarija i na Daniel trskata Phantom mislam deka se vikase za cena ne me fakajte za zbor ali znam deka mojata trska so se mashinka e teska ali so tek na vreme ti se istreniruva rakate i ne ti smeta do toj stepen,a na Daniel trskata so se mashinka e znacitelno po lesna.
Isto Dobre ima nova trska od 6m od USA
on moze da komentira na temata