cetitkiki za site ucesnisnici na kupot i cestitki do organizatorot, posle dolgo tesko i dosadno zimo kuot ni izleze kako slag na torta, bez razlika na ulovo kompleten na cela staza,, tocno e deka i vremeto ja zamrzana ribata da ne se dvizi
no i tocno e deka i tie sto se dvize ne jadea
a najtocno e nacinot i prezentacija na hrana na voda u vaklvi uslovi na voda pod 14 stepeni od nasa strana,,koj mamecot u poveke slucai najmalku e biten okolu negoviot kvalitet
odlicno druzenje , odlicen fer korekten natprevar koj i predhodno bese i taka planran so poveke sedenki razmenuvanja iskustva i zapoznavanje na novi prijatelsatva,,sekogas kupovite se porelaksirani ovoj period bilo kade da se organziraaa t od pricina sto e pomala aktivnosta na ribata i nacinot na koj se odvivaat koga imaat medguroden karakter,,
poziicite kako poziici, dobri losi sredni itn,, najdobra poziicija imase predrag u ovaa situcija koja ocekuvav da napravi rezultat dobar no i petelot trebase da rasturi
blagpdarnost do carpoliogija kako sponzor na ovoj kup , koj prvite 3 mesta gi obezbedi so odlicni nagradi i e primer za sponzor na ovakvi kupovi narocito od druga zamja,,mojot revolt mora da go nasocam na nasive dukandgii narocito koi se reklamiraat na forum i izigravaat uvoznici na nekoi brendovi,dali ne trebase za ovoj kup da dadat mal pridones za ovoj kup, od sama pricina sto pomagaat na tie sto odniv ziveat , i najgolemata pricina sto eden mlad klub kako ribar 2011 koj za prvpat organizira kup od vakov karakter , kako prijatel da go podpomognat, ,ova moe licno mislenje i veruvam deka ne mislam samo jas taka, no sram da im e,,
eve nekoja slika od teren,,
noviot test ribolovec za probanje i ocenuvanje na free spirit
koegi od srbija, mica i deki krusevac
drugi kolegi od srbija, predrag i nenand,, ganici
eve me i mene , si frlam od na daniel boilete
majstorite so nagradite
, drugite site se 4to mesto vklucitelno so petelot
:lol
mora i niv da gi ima, zajakot prvata riba ja fati so moite
i konecno vide sto e masina
toa e se zasega dragi kolegi,
: