Многупати се докажало дека овој наш форум -Рибар 2011-знае да ги зближи колегите --рибари-
тоа и се случи денес .
Бидејки не бевме излезени по риба се договоривме со другарот Милчо да ни биде денот работен и да спремиме некое олово за нареднава риболовна сезона.
Милчо не е Милчо ако не помогне на некој од рибарите во било кој смисол , така се реши да ми направи како ---поклон --неколку олова кои би ги користел за крапскиот риболов,воедно ми поклони и некои ситници за крапскиот риболов .
Донесе еден арсенал од алати,во кутијата од-- ПОП УВО-- да побараш имаше. но се снајдовме и почнавме со работа.
Голема ..БЛАГОДАРНОСТ ..голем ..ПРИЈАТЕЛЕ ..
Сакам да му кажам на колегата ..ИЦО..дека си го одржав зборот за скарата
тоа беше за донесениот шатор од страната на Милчо .
Работна ..ДРУЖБА.. и секако научив нешто ново.
Ако и јас како колегата ..КОМПИР ..ги губам оловата како он -воблеритер -тогаш ке имам за две одења по риба
_________________ Reporter of the Jear- 2012-,-13-,-14-,
Многупати се докажало дека овој наш форум -Рибар 2011-знае да ги зближи колегите --рибари-
тоа и се случи денес .
Бидејки не бевме излезени по риба се договоривме со другарот Милчо да ни биде денот работен и да спремиме некое олово за нареднава риболовна сезона.
Милчо не е Милчо ако не помогне на некој од рибарите во било кој смисол , така се реши да ми направи како ---поклон --неколку олова кои би ги користел за крапскиот риболов,воедно ми поклони и некои ситници за крапскиот риболов .
Донесе еден арсенал од алати,во кутијата од-- ПОП УВО-- да побараш имаше. но се снајдовме и почнавме со работа.
Голема ..БЛАГОДАРНОСТ ..голем ..ПРИЈАТЕЛЕ ..
Сакам да му кажам на колегата ..ИЦО..дека си го одржав зборот за скарата
тоа беше за донесениот шатор од страната на Милчо .
Работна ..ДРУЖБА.. и секако научив нешто ново.
Ако и јас како колегата ..КОМПИР ..ги губам оловата како он -воблеритер -тогаш ке имам за две одења по риба
Mu blagodaram na drugarot OKI od komitetot,za ubavata druzba, i ubaviot precek i najubavata skara.Blagodaram druze OKI.
РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am МислењаCOLON4637 ЛокацијаCOLONSkopje
Секоја чест, добро е што има сеуште риболовци кои несебично го пренесуваат знаењето со други риболовци, се со цел секој што сака побрзо да го совлада било кој правец кој го интересира
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 18 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум