Petle..gledaj go ubavo prvoto video sto si go pastiral i vidi desnite trski na kolku metri se frleni..ako ne veruvas deka se 120+,broj gi vrtezite na masinkata koga tipot ja prefrla trskata..
Na ova video kolku sto mozam jas da vidam,mislam deka romuncite fakale i na druga bojla osven onaa topivata koja celo vreme ja prezentirate,
Broj gi ti ama zaboravas deka frla na vetar,racunaj kolku mota(min 10 pati zada go zategne konecot)
so spodot broev 60 pati so emblem i zavrsi zatoa i rekov max 90 m
Nieden od romancite nefaka poveke od 90 m.Barem ne pred kameri
Abe jas korav sum ili vie me pravite blesav...koj veter be petle,ova li e veter sto moze da ti napravi lak od 30 metri.Pa seti se samo sto bese veter vo portugalija.
Jas uspeav da izbrojam 116 vrtezi,a mislam deka ispustiv barem uste 10...ajde matematicari izracunajte mi kolku metri e toa,racunajki deka eden vrtez e minimum 105sm.
Miki druze..bojlite sto gi gledam na prvoto video,nemaat vrska so onie koj bea doneseni od svetskoto 2012..barem vizuelno nemaat slicnosti.
I tocno e toa deka deckive od vtoroto video lovat blisku i veruvam deka tvojata procenka za dalecinata na marker ..e 100% tocna.No gledajte go videoto do kraj..ima uste edna ekipa..i taa li lovi na 60m?????