saso23@
тоа твое излагање е ок - пошто веке ја имаш таа опрема и ја користиш за натпревари, но 90% можи и повеке од риболовците на форумот ловат рекреативно и со нај неопходната опрема која им е потребна
- јас кога одам на река носам две трски(болонези) кои ми го покриваат таквиот риболов и тоа е тоа, затоа и не навлегуваме во тој малку постручен(спортски) риболов од овај рекреативниот
добро е да се развие и таква полемика која ја кажа погоре, ке отвориме нови раздели за тој риболов со директни трски и верувам дека има доста да се зборува за таа техника.тактики, системи, правила и т.н
Jas kazav takmicev kako pioner i od togar prestanav vo DSR-FCU isto i mojot tatko koj godinava se penzionirase.jas nemav prilika na natprevar da ja imam taa oprema ama zatoa sega kade sto odam ja koristam i sum premnogu zadovolen.se slagam so tie luge koj poseduvaat po dve parcinja trski i jas mislam deka za rekreativec e dovolno no da se komentira dali e dobro 7,8,9 13,15 16 toa e veke nauka ne obicna tema pozdrav do site.