www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Нед Ное 17, 2024 5:26 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8687888990ELLIPSIS132»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: Грција
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 9:43 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONНед Дек 11, 2011 8:08 pm
МислењаCOLON115
Neznam kolku e tocna informacijta ama tolku krivo mi padnalo mame nivno grcko, samo sto doznav deka nekoj od nasive bitolcani salam go krkal stapot limnohori , em pritvor 3 dena em rabotna akcija 3 dena da go cistat ezeroto ......a ke doznaam koi se lugeto utre...... Za grev zimi oci stvarno ....ccccc

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 9:50 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Ное 20, 2012 7:24 am
МислењаCOLON684
Околу езерото (Лимнохори) има депонија од македонски производи. За сите што го оставаат ѓубрето, не 3, 30 дена се малку. Жалосно е, без разлика дали е во Грција или Македонија или Бангладеш. Веројатно таква е културата на луѓето кај нас. Затоа пловат ѓубриња на Треска, Вардар не го ни спомнувам, на Дебарско оние што живеат од собирање пластика можат да се збогатат ако отидат со некој поголем камион, има толку пластика, може фабрика за пластични маси да отвори концесионерот. Е сега, жал ми е ако рибарите биле примерни, а настрадале како колатерална штета, навистина ми е жал за такви луѓе. Ама за тие што го оставаат ѓубрето, само строги казни!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 9:50 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
http://www.blitz.bg/news/article/246186

Изгледа дека и други настрадале !

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 10:41 pm 
Отсутен
Мушичар
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Oкт 27, 2010 7:55 am
МислењаCOLON11616
ЛокацијаCOLONСкопје
Tu, shteta. Aj da sobereme pari za pomosh

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 10:43 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Сеп 11, 2011 8:30 pm
МислењаCOLON1171
3 dena pritvor, ova treba dobro da se proveri dali e vistinito?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONЧет Јан 23, 2014 10:43 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Aвг 15, 2012 11:28 am
МислењаCOLON2075
ЛокацијаCOLONKumanovo
Филип НапишиCOLON
Tu, shteta. Aj da sobereme pari za pomosh

:lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Vremeto tamu mi e dragoceno za da si go gubam izigruvajci deka sum Stevo Karapandza

Alliance Carp Team

Предупреден

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 24, 2014 9:54 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Дек 02, 2010 7:49 pm
МислењаCOLON1985
sinooksk НапишиCOLON
Околу езерото (Лимнохори) има депонија од македонски производи. За сите што го оставаат ѓубрето, не 3, 30 дена се малку. Жалосно е, без разлика дали е во Грција или Македонија или Бангладеш. Веројатно таква е културата на луѓето кај нас. Затоа пловат ѓубриња на Треска, Вардар не го ни спомнувам, на Дебарско оние што живеат од собирање пластика можат да се збогатат ако отидат со некој поголем камион, има толку пластика, може фабрика за пластични маси да отвори концесионерот. Е сега, жал ми е ако рибарите биле примерни, а настрадале како колатерална штета, навистина ми е жал за такви луѓе. Ама за тие што го оставаат ѓубрето, само строги казни!
:lepi:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 24, 2014 10:46 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONВто Maр 08, 2011 6:49 pm
МислењаCOLON374
Kazni sto povisoki za tie prostacista pa povtorno neka frlaat kakvi se faci ne otidoa vo Grcija tie istite i vo mk go pravat istoto steta samo so nekoj sovesen ribolovec poradi niv ke nastrada nekoj den

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 24, 2014 11:25 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONПон Феб 28, 2011 11:19 am
МислењаCOLON946
ЛокацијаCOLONSkopje
sinooksk НапишиCOLON
I jas go primetiv istoto na edna od grckite ezera, eden kup djubre so makedonski proizvodi, bese mnogu a seriozno mu se mislev da go iscistam mestoto i go ponesam so mene..!!! Inace mislam deka e zalosno koga se kaznuvaat sovesni ribari

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Јан 24, 2014 11:33 am 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
ne mi jasno edna rabota,,, placete site za grcija koj frlal dgubre i site revoltirani upm,,pola forum odi za grcija, i site eekologisti :mrgreen: :mrgreen:

abe svrtete s kaj nas sto ima, rekive ezerava 1oo god nemozat da se icistat, trgni od treska pa do gevgelija ili prosetaj se po drimot pa nadole,tuka trba da se reagira, a za grcija e normalno sto kaznuvaat , za ovde ne e normalno, u nasava deponija,,,sekoj frla i zagadiva nee samo ribarite..

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS8687888990ELLIPSIS132»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 3 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum