Што да се каже за вчерашното собрание на РИБАР 2011,освен пофални зборови за сето она што е направено за изминатиов период.
Какви честитки да се употребат за лидерите, за членовите, на ова наше здружание,за сета она работа што е завршена за сите порибувања и акции што се направени ,за средствата што се издвоени за самото порибување и за многу други заслуги.
Односно тоа го потврдија и самите гости од МРФ.
Би рекол дека сите што се изјаснивте предходно оти сте горди што сте членови на здружението го кажувате ова од длабината на својата душа ,секако дека и јас и моите другари од екипата би се придружиле кон истомислениците и со задоволство ке го повторам истото ..да горди сме што сме помеѓу вас колеги..
За самата забава немам зборови што би ги издвоил, организацијата и сето друго беше ..БЕСПРЕКОРНО..толку бев исполнет со гордост и радост што се наоѓав меѓу прекрасни ,ведри ,расположени,срекни и убави луге.
Можам само да му пожелам на -РИБАР 2011-да биде вечен ,да има поголеми успеси во иднина , да бидеме малку потолерантни еден кон друг ,и да имаме безброј излети и организирани рибарења и дружења во природа.
Ми беше чест што запознав и нови пријатели на забавата.