Браво Полиз, убави крапови сте фатиле.
Poliz ...........Djabe ako ja kazaes opremata i miksot ako ne kazes kade "raboti" istiot.
Pozdrav i bravo za reportazata.Koga i da odis nema utka deka ke se vratis so golema riba.....
Јас го мислам спротивното
подобро да споделиме за тактика и прихрана одколку за локација
Пошто таа тактика и прихрана може да биде успешна на многу различни води.
П.С Локацијата верувам оти многумина ја знаат,ама поради сплет други работи,не сакам јавно да излезе баш од моја уста
[/quote]
И не е толку паметно да се кажува локацијата заради х причини. Тактиката е многу важна, ама исто толку ако не и поважно е местото, а добитно место не се наоѓа лесно, треба многу информации да се соберат, денови и денови да се поминат на некоја вода, гледање и сондирање, многу риболовни денови без да ти титне. Сето тоа е многу вредно и не се дава лесно, така да мислам дека никој не треба да се лути. А освен тоа и кога ќе се покаже точното место (како јас што го покажав моето) не е убаво од толку големо езеро баш таму да се нацрташ
иако гледаш дека има маркер на местото. Треба да има некоја етика меѓу рибарите, ама и ја нема многу. Поради сите овие причини ги оправдувам сите што ја кријат локацијата и во иднина ќе се трудам и јас да го правам истото.
Поздрав