неженет , ама исто ко да сум женет со 10 жени... Татко ми анти-рибар најголем у превод за него секој рибар е од будалите најголем будала, пред секое идење по риба го пцуе вујко ми дека ми ја начукал чивијата
Мајка ми обавезно бибер у секоја манџа и на огинот бензин дотура, "ИДИ НА ФАКС МОРЕ ВОЛ ЕДЕН ШО ПО ТОА РИБИТЕ СИ СЕ ЗАТРЧАЛ, СО ПРАИШ ТАМУ, СО ПРАИТЕ ТАМУ ? УШТЕ ПА ПО 3-4 ДЕНА ДРЕМЕТЕ, НЕНОРМАЛНИ ( секако ова е мека верзија, зашто правата верзија на муабетот не е за на форум
) Е сега, опремата стои кај Мартин и не добивам многу критики за парите за опремата, но настанува проблем кога се спремаме по риба а случајно моите се присутни... и почнуваме да ја празниме гаражата и само се тура и се тура и тура... Шо е ова од кај е колку пари е како е што е зашто е од кај е купено и нормално не е мое на Мартин е
Во моменти кога сум нарачал нешто и ми стигнало а јас неам пари тогаш, трк до кај чичко ми да се изгребам колку треба... ЕЕЕЕЕ ТУКА Е ПРОБЛЕМОТ, јас само што сум искочил од кај него директ телефонот на татко ми "МИ ДУЖИШ ТОЛКУ И ТОЛКУ ПАРИ" и во тие моменти веднаш бегам по риба, што подугачко можам, кога ке се вратам веќе е омекната работата