Не мафтосувам.. ама сеа коа ке стигнат некој нови работи одма се носи се у бункер.. немам жена ама живеам кај моите..
е сеа.. татко ми е тој кој мрчи.. мајка ми вика ако си ги заработиш прај си кеф.. единствено се лути кога оставам растурено..
и коа ке види 5 табли јајца.. аууу.. хаха
а знае некогаш да ја удрат да попизди и ми вика.. ке ти ги искршам и исечам тоа трскиштата.. ова само ако после риби не средам кола, ова она, гаража итн...
Татко ми на пример.. знае коа ке се вратам да почне со зезање ако не сум фатил ништо.. и после станува сериозно муабетот абе вол имаш толку и толку години... ке треба да се жениш.. која ке те глеа ваков.. цел убањан убрашна бојли.. крма .. аман
ја еба колата по тоа планините.. ебати крапот.. кој те запусти.. итн итн итн..
е сеа.. доага на ред нај добриот ми другар и партнер у фирма..
Гоце.. е он ти е јарец у хороскоп и многу рационален трошач на париии.. абе трн у око сум му.. го бодам..
нема нема се ке ме опита колку трски имаш сеа.. па од 12 кратам на упола.. аа а тие шо ти седат у претсобје??.. и одма мафтам не се бе мои тие се на еден вамте тамте..
а а боили коа ке му спомнам.. ми вика ајде да фрлиш некоја пара у вода .. ајде не си фрлил одамна.. ајде потрошачко друштво марчееее....... ајде фрлај..
тоа е у кратки црти..