Веке темава стана подјеб..
Само едно прашање.. колку крапот го совладува глутенот т.е.. бело брашно интегрално.. колку е тој способен да го свари??
Знае ли некој?
Kako e vozmozno nekoj da znae toa Martin ?
Еве вредности кој се земени од книга која е збир на наука за крап, одгледување, размножување, ловење итн..
Книгата е напишана од нај реномираните Јапонски научници кој се водечки во полето за крап..
87.6% Т-1000 брашно го вари без никаков проблем
90% соја полно масна
97% соја тостирана
100% млеко во прав
100% казеини, казеинати, млечен протеин
80-90% житни култури како р'ж, овес, жито итн..
75% птичја храна
77% рибино брашно инчун и харинга
90% ниско температурни рибини брашна...
90% коноп
60-90% масла
Според ова.. како што гледате тој нема никаква маана во варењето
Ова може да ви послужи како водич во креирање и балансирање на микс..
Koi Rearer е крстен затоа што Сквид + Октопус аромата потекнува од Јапонија каде се одгледуваат Кои крапови.. кој знаат да бидат терсене и пребирливи во храна.. па затоа е измислена и таа арома.. која да не навлагам подлабоко во хемијата итн итн.. е природен екстракт.. затоа и толку кошта..
_________________
ЗСРРК Мак Дам
Dodeka se fakate za glupi raboti okolu ribolovot, koj kolkav ribar e, koja e voda komercijala i jezovir, svatete deka kompletno toneme u ovoj sport