РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am МислењаCOLON4783 ЛокацијаCOLONskopje
pak na dojran i pak losho vreme sto e rabotava ili jas si go baram ili sudbina e...stiganje vo 7 vecer vo dojran i pesho vika samo sto pocna da duva veterov ahahah nie optimisticki vlegovme vo camec,se zaveslavme vo edna dupka megu trskite sto ni beshe poznata od predhodnite idenja na losho vreme i se spremivme bozem ke pecame ama koga fati oluja ni nazad da idesh ni napred.bez penta bevme i nemashe kaj da se ide, ni ostanuvashe samo da cekame da se smiri.i si cekavme i si cekavme i sve taka do kaj 12 popladne drugiot den.cela vecer si mislev deka sve za malce ke ni go prevrti camecot,toa beshe kako da si na bounti brodot vo lunapark, uste sve mi se klacka ahahahah ni trski ni garderoba ne spasuvashe od veterot ne ukoci.
vecerta optimisticki se spremame
se razdeni i sve do kaj 12 casot popladne ne se stisha i koga op naednash tepsija ezerceto i vikame ajde da iskocime od trskive da proshetame malce dosta beshe poludevme ahahahahah
na pesho impreijata
od trskite se montiravme na edno 50m od trska i pocnavme da uzivame i da si pecame kako sto ni beshe planot.iskacashe crvenoperka najcesto,po nekoj krupen karash i sto mi napravi najgolem merak a toa e LJINJAKOT! APEL SITE DA JA VRAKAAT NAZAD VO VODA OVAA PREKRASNA I RETKA RIBA!!!
izvadivme 3ca za 5 saati 5kg riba sto e katastrofalno za dojran ama pa i ne e bez ic ke ima edno przenje u maalo.ni pomina vremeto i so tazen pogled nakaj ezeroto si zaminavme.bevme tazni poradi toa sto go ostavivme ezeroto tepsija mirno ili kako sto vikashe majstor PANTA ezerovo stana zejtin ahahahahaah
za kraj edno videjo vo neshto nov stil kako crtan film za da razbijam monotonija ahahah
nedelava pak ke se ide nataka i me fati inat mora da go nacekam ubavo vremeto pa da se posvetam malku da spremam teren i nekoj krap da fatam.pozzz i bistro!!!
_________________ TAPATTA JA LECHI DUSHATTA
mrtva dae-od reka dae!
Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Кој е Присутен
Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 13 and 0 гости
Вие Не може да поставите нова тема на овој форум Вие Не може одговорите на теми на овој форум Вие Не може да промените мислења на овој форум Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум