www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Ное 20, 2024 11:32 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS45678ELLIPSIS112»
Автор Порака
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 6:29 pm 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jун 26, 2011 11:23 pm
МислењаCOLON11
ЛокацијаCOLONЛабуништа
Апсолутно се сложувам со сите вас , мислам дека нема кој риболовец да го поддржи ова нешто доколку тие риби биле мртви , но ве уверувам дека во тој момент сите тие риби беа живи , и баш ми е криво што не направив видео фајл , чисто само да видевте и вие.
Значи тие риби ги улови мрчо и тие беа во негова сопственост , што и како понатака тоа е апсолутно негово право.

За да се коментира околу това што веќе е почнато мислам дека треба да се отвори тема " Етика и начин на кој треба да се однесуваме со уловената риба " :-)

Поздрав

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 6:33 pm 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jун 26, 2011 9:24 pm
МислењаCOLON674
ЛокацијаCOLONLabunishta Struga
Se krena prasina bezvredno .. Podobro da ulovi ribolovec odkolku mrezar :!: Za ribata kako ja drzel ili sto pravel to si e problem na ribolovecot... Dali ke ja vrati, zeme ili E** to e negov problem se dodeka nemame koncesija nie nemozeme da odime i da go fatime ribolovecot za nos site znaeme deka ribolovot e zabranet vo drzavava ama ako nese sportskite ribolovci pokraj voda ke bidat NJALOSITE "KASAPITE" e tie bogami neprasvet kaj ke ja fatat i kolku ke fatat Zato ako si imate zamerka ili ljubomora neznacit deka Z.R.L.E "Crn Drim" e odgovorno za se ! Site nie sme ribolovci 99 % nevrakaat riba koj saka neka kazi vraka LAZE!! Da vo komercijalno ezero vraka ama na diva voda MORGEN
Pozz i bistro na site!! i nemora da se kreva dabijala tenzii i prasina prepukuvanja i dezurni krivci se ke si se sredi :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 6:52 pm 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONПет Дек 10, 2010 1:43 am
МислењаCOLON258
da mu objasnam neso na karlo prvo kaza deka ojdov da go snimam mestoto vtoro sum osol na nakrmeno .za natprevarot pisuvavte nema krapovi na ezeroto se dur neojde mrco bajts i odednas trn vo oko amA ako zad sekoi eden dobar koin se kreva prasina i toa mene me raduva i use nesto kolku krapovi na takmicejneto se fatija na boila. ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 8:11 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONНед Maј 01, 2011 1:26 pm
МислењаCOLON3505
Па еве ако авторите на сликите дозволуваат ќе качам една слика на три различни форуми , па ќе ви го презентирам мислењето на колегите.
Може ли ?

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 10:25 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСаб Дек 18, 2010 9:47 am
МислењаCOLON4783
ЛокацијаCOLONskopje
najbitno e deka se na trska i na boila ;)
respect za mrco!

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПет Сеп 30, 2011 11:46 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Дек 02, 2010 7:49 pm
МислењаCOLON1985
... аман, шо сте сториле бееее :o ... немат вејќе лезет репортажа да напрајш ...

Последна промена од 1 на Lepi, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 01, 2011 12:35 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON258
abe lepi ojdov dvapati naribi i so drva i kamejna po mene am da bev cela godina tuka ovie ke me obeseja na cinaron ohrid ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 01, 2011 12:59 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
па што сто сте се навртеле бре на човекот!!!јас разбирам дека треба да има некоја етика -кодекс на однесување према рибата ама што да прави Мрчо-немал душек :o и ги сликал како ги сликал и од мерак ги пустил сликите за да докаже дека во Глобочица има крап ;) и дека сепак е дива вода и дека не е Пелагичево -рибник-порибено со 40 тона крап каде што мораш да го третираш божем жена дека ти е :lol: и да се докажуваш.Излезете на Мавровица,Стрежево ,Козјак и таму докажувајте се кој колкав крапџија е а не на рибници каде крапот јаде на било која боила.За господинот што вика дека Мрчо фаќал на накрмено му препорачувам ако е толку сигурен нека отиде на истото место и нека ни пушти слики и да не увери да видиме он што ке направи па да видиме дали е така или искуството на дива -ама на дива вода-си го прави своето. Сум фаќал многу пати со Мрчо и без ( навреда )можам да кажам дека е многу поголем мајстор од некојси самобендисани крапџии .Ова го пишувам бидејќи гледам дека работава оди само на критака и мислам дека модераторите треба малку поактивно да се вклучат во темите ....дали се работи за љубомора или завис останува тоа на сите нас сами да го проценимеа ама мислам дека не е во ред вака да го напаѓате човекот.....сепак ова е форум за објаснување, споделување на искуства а не за докажување кој колкав крапџија е ;) сепак нели е слободна демократија....поздрав и секогаш поштено на вода

Последна промена од 1 на SALE CARP, променето е 0 пати

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 01, 2011 10:58 am 
Отсутен
Конструктивен

МислењаCOLON258
bravo sale dobro kazano go zaboravi ohridsko da go kazes .nogu svetski krabdjii ko ke mu go spomnis vo nesves pagaet a eden od niv e simon krow i ricvord .ama toe .sakaa da doagaat ama nie da mu bideme sponzori da mu platime smestaj damu kazeme kae krapot da mu krmime a tie ko manikeni da dojdat i da lovat .ova e tocno zimi se ne ve lazam.site znaat deka najgolemite krapovi se na ohridsko ezero na debarsko i glabocica a nikoi od majstorive i od makedonija i od sosednite drzavi ne dosle da go oborat svetskiot rekord.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСаб Oкт 01, 2011 12:28 pm 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jун 26, 2011 11:23 pm
МислењаCOLON11
ЛокацијаCOLONЛабуништа
Ќе го обориме ние светскиот рекорд , само прашање на време е Мрчо , кога ќе се случи и тоа :-)

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS45678ELLIPSIS112»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 18 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum