Mal pregled od moj agol.
Momcite se drzat odlicno. Vo timot vladee vedar duh i resitelnost da se napravi dobar rezultat. Vaka kompaktna i splotena reprezentacija do sega nemalo. Timot e pred se. Site vo ekspedicijata bezrezervno se posveteni na celata. Nema ne mozam i ne sakam. Sekoj ja raboti svojata rabota. Logistikata e perfektna. Informacii se prenesuvaat i prosleduvaat do kapitenite i natprevaruvacite instant. Predrag vo svoj stil, smireno i so nasmevka ja vodi ekipata perfektno. Momcite ja rabotat svojata rabota posveteno i so srce. Ico i Daniel rabotat turbo. Se e sraboteno kako treba. Vecerva ili utre se ocekuva da prorabotat. Pepi i Miki se odlicni. Za nego iskreno najmnogu se sekirav. Se naoga pomegu najdobroto duo na Hrvatska kade postojano e nivniot selektor i Bojan Bojanic od Srbija. Megutoa negovata izjava me voodusevi. Veli KE GI TEPAM I EDNITE I DRUGITE KO MALI DECA. Bez respekt kon golemite protivnici. Jane e krtica koja postojano raboti i ke sraboti. Se naoga vo najlosiot sektor kade generalno nema riba vo merka. Dve ekipi bea so ulov. No i toj so golema doza na optimizam veli KE PRORABOTI I KE IMAM ULOV.
Mene kako na kapiten i vodac na reprezentacijata mi e cest i zadovolstvo da sum so ovie luge. Nema zadrski za nisto. Se sto e vo domenot na logistika i organizacija im e i ke im bide pruzeno. Koco koj e zadolzen za kujnata ja raboti svojata rabota perfektno. Obezbeden dorucek, rucek i vecera za site. Denes na detski tocak izvozi 6,5 km za da donese jadenje za natprevaruvacite. Ispoten umoren, mnogu zadisan veli MA KE GOTVAM I KE NOSAM I UTRE I ZADUTRE I AKO TREBA I PESKI SAMO MOMCITE DA NE BIDAT GLADNI.
TREBA DA LOVAT. Kire e zadolzen za komunikacija so drugite timovi i ja vodi logistikata vo celost. Se e pod konec. Ligeto vo kampot ni se posebno nakloneti. Veke se vo makedonski dresovi. Ne znam sto uste da napisam. Ostanuva uste da se izraduvame i na ulovite na Ico i Jane pa da castam vecera vo Venecija. Vetiv takvo nesto ako go ispolnat svojot del.
Uste ednas golem pozdrav za site.
Dali sega Pepi I Miki imaat dve ribi izvadeno ( so prvata vkupno 3 ) ?