Zalno sto od na forumov ja vidovme odlukata
najverovatno i ne sme bile bas pozelni pa da ni obrazlozat zosto i od koi pricini dojde do ova odluka, samo kako i da e celo vreme vika deka nekoj si igra valkana igra i deka ke si uspee vo namerata i uspea ako gospod e golem za site nisto ne ostanalo ne plateno, najmnogu zal ke mi bide za ribite sto volcite sekoj moment ja cekaa ova vest a i siguren sum deka nekade i se slavi za odlukava toa e nema sto da se pravi...
Na site prijateli clenovi, podrzuvaci, simpatizeri,sponzori, osnovaci, pobornici na Zdruzenieto vi posakuvam zdravje, sreka i uspeh vo zivotot
naseto zavrsi do ovoj moment, nema potreba poveke da se borime i da barame pravdina ja najdovme, nasiot son za Akumulacija globocica da stane edna od najdobrite vodi i raj za ribobolovcite ne se ostvari navistina bilo samo son
Навистина неможам да си поверувам, мене ми е вистински жал за езерото и за момците кои се грижеа занего како да им е во дворот.
Кој да ги казни виновниците што икрата од овогодинешниот мрест остана на суво, ги казни ли некој мрежарите кои беа фатени.....
А ги награди ли некој дечкиве што и делник и празник беа на вода, правеа стаза, организираа прекрасен натпревар, другаруваа со вистинските риболовци а се бореа со рибокрадците....
Ахх мојата чудесна земја...