Ти тоа мене ми се обраќаш ?
Не ти го разбирам муабетов...... каде тоа јас воопшто го споменав рибар ?
И јас се сложувам дека сето ова што го напиша е точно,никаде не го спорам тоа дека во најголем дел придонесот за добра крапска лига е токму Рибар...
Баш ме интересира на каде го водиш пишувањево...
Незнам што сакаш да ти реплицирам ?
А за 4 кола,саатници и лудничави предлози..не одлучуваме јас и ти
ama ti izgleda nieden muabet nw go razbiras, ili pak taka ti odgovara, na sekoj post pisuvas ne razbiram, ne razbiram...
gledas deka direktno tebe sum ti se obratil, drug sasoj na forumov nema...
a muabetot go vodam tocno vo pravec vo koj sto treba, vo pravec vo koj sto ti vikas deka koj ima moznosti i finansii ke ide koj ne ne, epa ribar pomogna na mnogu od ovie ekipi da idat vo liga i ne gi ostavi na cedilo so muabet koj ima ima koj ne neka dreme doma, samo ti posocuvam deka so toj tvoj stav liga ke nema ili ke bide katastrofalna kako sto i ja znaeme, se do ovaa godina, koga prv pat nekoe zdruzenie zastana pozadi takmicarite i finansiski pred se i na drugi nacini, duri direktorot ne svezese so blagce u sred nok
mnogu jaki Shepecanski bojli donese, shime im se navrte gi sotre
+ go dopolniv hovic so toa sto kaza deka site ekipi sto bea bea zaradi ribar tamu i zaradi toa sto sobravme tolkava brojka na ekipi, da ostanea 4 ekipi ke videv kolku ke se prijavea... I dali ke imase voopsto liga kako sto imase sega, i dali ke ima sledna godina, racunaj deka radi ovaa liga slednata godina ekipote novi sto ke se prijavat ke bidat tokmu poradi ovaa uspesna liga slobodno mozam da kazam NAPRAVENA od ribar...
i ostaj ja temava veke, ja vodis vo losh pravec pa morame i nie da begame od nea so komentarite, za da se vrazumime so tebe...