Еве поздрав и од мене....
Најпрво ќе ги поздравам учесниците во ланската лига, се почна од таму, поздрав пред се до Предраг, Васил и сите кои учествуваа и беа лани и кои го задржаа крапското натпреварување во лигата
Оваа година, РИБАР 2011 даде уште поголема поддршка, Форумот и форумџиите си го направија своето, триста моабети, дразнења, прекрасни зборови и поеми. Тука би ги издвоил имињата на Предраг, Дуле Маркс, Диме, Тавта, Кртсте, Ховитц, Мартин, Максим Ицо, Јане ....кои го држеа нивото на дебата и адреналин на форумов...., мене професорот Дуки ми остави најголем впечаток, мислам дека со посебни емоции и жар ја буткаше идеата да имаме масовна и добра лига,.....лани викавме “да има 10 екипи супер ќе биде“......искочија 16 екипи ТОП
следната 26 нека бидат
Поминаа 3-те кола, сите кои учествуваа се победници, сепак прворангирани мора да има, честитки до сите нив и голем успех на светско првенство.....
....да честитаме уште некоја страна и да отвориме дискусија како да им се помогне на луѓето, сепак тука веќе нема здруженија, поединци и сл.....сите кои ќе одат ќе ја претставуваат
МАКЕДОНИЈА,
тоа е македонска репрезентација, треба да размислиме за подршка, за пари, за фирми, за лични донации....Форумот може тоа да го направи....да ги испратиме колку што можеме подобро, па што биде нека биде......поздрав момци