www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Сре Ное 27, 2024 9:36 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS452453454455456ELLIPSIS461»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЛИГА 2013
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 10:14 am 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONВто Ное 30, 2010 3:15 am
МислењаCOLON1683
Im cestitam na pobednicite , bese dobra borba do samiot kraj, mislam deka ovoj nas sostav sto ke ne pretstavuva vo Portugalija ke ni donese dobar rezultat . Deckite se spremni polni adrenalin i milo mi e sto zavrsi ligava besprekorno dobro.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 10:25 am 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
martinMK НапишиCOLON
[ img ]

Опааааа батак.. браво брате

И некој да си рекол дека нема да идеш на светско.. Не е фер после оваа голгота што ја поминавме да не се оди на светско.. знам дека ке ги убиете таму..
:lollol: :lollol: :lollol:
никогаш нема кажанао такво нешто не му вадете моабети- Емил има за задача да ги избрише сите изјави од тој контекс а јас ќе му помогнам :shake_hand:
Сепак епитетот да се биде во првите три е голем и заслужен да се појде на Светско првенство ;)

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 10:37 am 
Отсутен
Воздржан

РегистриранCOLONСаб Ное 26, 2011 12:42 am
МислењаCOLON56
Честитки за победниците,навистина победија најдобрите во оваа конкуренција ,непотценувајки никого .Можам слободно да кажам од овој состав можеме да очекуваме и пласман на светско првенство на кое ке се радуваме сите.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 11:17 am 
Отсутен
Конструктивен

РегистриранCOLONЧет Aвг 16, 2012 10:10 am
МислењаCOLON923
Chestitki do site uchesnici vo krapskata liga,na najsrekjnite im posakuvam ubistveno dobri pripremi i sekako dobar plasman vo Portugalija.Bravo za site,se pokazhale kako spartanci.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 11:19 am 
Отсутен
Конструктивен
Членски аватор

РегистриранCOLONВто Феб 08, 2011 10:11 pm
МислењаCOLON819
ЛокацијаCOLONСкопје - Кисела Вода
Бидејќи по завршетокот на натпреварот имавме дефект на возилото не успеавме да присуствумаме на доделувањето на наградите и прогласување на победниците.

Честитки и од мене за победниците а воедно и на сите екипи кој учествуваа на ова натпреварување!!!

Воедно благодарност до Рибар 2011 што ни овозможи на мене и мојата екипа ,да бидеме дел од ова прекрасно пред се дружење а и добро натреварување.

Иако мислам дека можевме многу повеќе да постигнеме но во некоја ситуација и среќата ни го заврте грбот.Но што е тоа е...сепак запишаното и победниците се бројат :bravo:
Мислам дека Македонската репрезентација до сега ќе оди во најак состав на светско првенство.
Момци ....само напред и нека ви е бистро...бидете сигурни дека ќе имате стопостотна подршка па било и кој резултат да го направите :) ...сепак многу верувам во вас познавјќи ве и како рибари и како другари со големо срце и елан
за риболов и дружење

Нека ви е бистро и само напред :lepi:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 11:47 am 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jул 17, 2011 10:37 pm
МислењаCOLON1136
ЛокацијаCOLONСкопје
Momci uste ednas na site do eden ucesnik vo ligava a osobeno do prvacite neka vie cestito ! Ovaa liga nemase da bide toa sto bese bez site vas na celo so Dule kako golem 'buckac' da se ostvari ovaa liga, prodolzuvajki so Ribar 2011, i site ostanati.
A ovie prvive, momci se poznavame dolgo i mnogu dobro, pred se kako prijateli a posle kako ribari, zasluzivte site do eden karta za svetsko, na pepi i na jane definitivno im falese svetsko pozadi niv, dokazani majstori... Sto i da treba pomos, tuka sum momci!

Ovaa godina sto mi izbega svetsko mi izbega, ama sledna godina ve sotrev zajci ! :D

a crnicani, masta mi ja izvadi teska voda, nepromislena ! Od den vo den sosema razlicno se ponasa, kako da fakas na drugo ezero... Za poziciite ne ni zboram, sekoja prikazna za sebe... Definitivno favorit i gjubre pozicii nema, dali bese sreka, znaenje, vremenski priliki i nepriliki ili ostanati stvari neznam, ama 8mica pecana od nas i od cft nisto vo dvete kola, barbus odlicen uspeh... 5ka pozicija 2 kola edno ripce od kilo, jane ja ubi ! Kecot rabotese i na kupot i prvo kolo so po samo 2 izvadeni ribi, pepi ja sotre, nie 3 izvadeni itn itn itn...

Кој си знае, си вади риба и преку манила.

Pozdrav do site fanovi, Ve sakam site ! :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 11:50 am 
Отсутен
Админ
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Oкт 07, 2010 10:26 am
МислењаCOLON4637
ЛокацијаCOLONSkopje
Еве поздрав и од мене....

Најпрво ќе ги поздравам учесниците во ланската лига, се почна од таму, поздрав пред се до Предраг, Васил и сите кои учествуваа и беа лани и кои го задржаа крапското натпреварување во лигата

Оваа година, РИБАР 2011 даде уште поголема поддршка, Форумот и форумџиите си го направија своето, триста моабети, дразнења, прекрасни зборови и поеми. Тука би ги издвоил имињата на Предраг, Дуле Маркс, Диме, Тавта, Кртсте, Ховитц, Мартин, Максим Ицо, Јане ....кои го држеа нивото на дебата и адреналин на форумов...., мене професорот Дуки ми остави најголем впечаток, мислам дека со посебни емоции и жар ја буткаше идеата да имаме масовна и добра лига,.....лани викавме “да има 10 екипи супер ќе биде“......искочија 16 екипи ТОП :thumbs_up: следната 26 нека бидат :)

Поминаа 3-те кола, сите кои учествуваа се победници, сепак прворангирани мора да има, честитки до сите нив и голем успех на светско првенство.....

....да честитаме уште некоја страна и да отвориме дискусија како да им се помогне на луѓето, сепак тука веќе нема здруженија, поединци и сл.....сите кои ќе одат ќе ја претставуваат МАКЕДОНИЈА, тоа е македонска репрезентација, треба да размислиме за подршка, за пари, за фирми, за лични донации....Форумот може тоа да го направи....да ги испратиме колку што можеме подобро, па што биде нека биде......поздрав момци

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 12:54 pm 
Отсутен
Воздржан
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Феб 17, 2013 4:13 am
МислењаCOLON14
ЛокацијаCOLONЛабуништа
Честитки до сите натпреварувачи а секако до победниците кои без сомнение ми беа фаворити од самиот почеток, посебно Јане кој извади риба од позиции од кој што никој не се надеваше дека ќе биде изведена риба воопшто ;-) .

Поради тоа што бевме многу уморни а не чекаше долг пат неможевме да останеме на официјалното соопштување на резултатите па така и не успеавме да им честитаме лично на сите натпреварувачи за професионализмот кој го искажаа во трите кола а посебно да им честитаме на победниците, затоа овде на овој форум кој е по мене најзаслужен за афирмирање на спортскиот риболов во Македонија а воедно и за масовноста и интересирањето за лигата за крапскиот риболов екипата на Црн Дрим им честита на сите а посебно на победниците и се надеваме дека ќе се видиме на купот кој ние ќе го организираме на Глобочица во кој се надевам дека ќе биде голем предизвик за да се освои некое место :-) .

Екипата на Црн Дрим несебично ќе им ја прижи сета поддршка на нашите шампиони на светско првенство

Секое добро и се најдобро на сите

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 1:17 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONСре Jун 15, 2011 3:06 pm
МислењаCOLON1998
Неколку тома испишани на форумов уште од Октомври 2012 се`со цел да се организира и заживее крапскиот риболов како најатрактивен во Македонија. Толку многу позитивна енергија, остри зборови, малку замерувања ама и тоа е дел од секој спорт, ривалство и нервоза мора да постои, инаку .. нема драж.

Сите научивме од Лигата и од Црничани, помладите многу a постарите и искусните се усовршија. Ги добивме репрезентативците на Македонија кои заслужено си ги понесоа медалите од езерото по три кола. Ицо, Јане, Пепи како Спартанци ги праќаме во Португалија да им покажат дел од „Црничани style“ на пецање!

Мило ми е што сите се задоволни од исходот и од сопствениот резултат, некој повеќе, некој помалце.
Благодарноста оди во правец на Рибар 2011 како најголема и единствена институција која помогна за се ова да биде возможно.

Честитки за сите уште еднаш и да ја одбранат честа во Португалија достоинствено.

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONПон Jун 24, 2013 2:39 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
На крајот,
Голема благодарност за Рибар 2011. “Криви” сте за лигата, сите Вие (Сале, Борис, Spaiva, Тафта, Howitz, Пеџа и Побре, Крсте, Сале, Мартин, Максим, Милчо и Васко, Кирца, Филип и сите останати.”Криви сте за успехот во борбата во МРФ, а најмногу сте криви за овој ФОРУМ, кој беше клучен за сите случувања.

Длабока благодарност од мене лично за сите кои го помогнаа планирањето, оргаизирањето и реализацијата на меморијалниот куп Томе Прчковски.

Голема благодарност за Васил Костов, за разбирањето и акциите сето ова да се реализира.

Најмногу му благодарам на Кречев Стојче, мојот партнер. Тој е еден од првите кои ја дадоа идејата за ова езеро. Несебично косеше сечеше веслаше и кубеше треви. Јас лично му благодарам за сите мигови поминати заедно. Нема да те заборавам.

Најдобрите победија. Најискрени честитки за Пепи и Мики и освоената титула државен првак на Македонија. Би го издвоил Јане Мојсоски за сработеното како натпреварувач. Заслужи и да победи. И победи. Највалитетен активен крапџија во МК од постарите секако е Илија Радевски-Ицо. Зајко, по мене треба да е темел на репрезентацијата. Подобри за ваков риболов во МК од првите три екипи нема. Се си е на место.

Брзо ќе се заборават и мувите и комарците и жабите и особено тревите и загубените риби. Има одлична перспектива оваа езеро. Три работи: стаза за пристап со автомобил до сите позиции, косење на тревите само покрај брегот и 16 домаќински боксови со сите потребни елементи. Остварливо. Уште едно тонче крап и амур ама од 3 кгр нагоре и Истатов ќе стане центар на вселената. Барем за нас.

Ви благодарам на сите учсници и Ви честитам на сите (никој не откажа).
Мојата приказна полека стивнува. Вратата е отворена. Сега мислам дека се може и без некои фосили. Здравје, ќе видиме, но годините си го прават своето.
Ве сака сите, Дуки-Маркс.
Бистро.

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS452453454455456ELLIPSIS461»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 25 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum