www.ribar.com.mk

Вашите рибарски приказни...
Сега е точно : Пет Ное 29, 2024 7:47 am

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS411412413414415ELLIPSIS461»
Автор Порака
 Наслов на мислењетоCOLON Re: ЛИГА 2013
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 5:13 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
solar НапишиCOLON
abe ico od 7 vidov 16 parcinja ama od 77 nesto slabo 1-2.jas prvo takmicenje pocnuvam so 10ka pa odime nagore

:lol: :lol: :lol: nemoj so 10ki,, 20 parcinja imav izpod mera :lol: :lol: :lol: i 2 crvenoperki odozgora

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 5:55 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
MaximJaki НапишиCOLON

Можда и според Данте Алигиери зафаќаме посебен круг во пеколот ( само ако пеколот е бескрајно езеро пуно со крапови ) у секој бокс по еден фрижидер со пиво КАМЕН ладно и по 3-4 хостеси у подвезици да ти шетаат низ бокс......
Хахах, од таму инспирација и така да ги крстам 2-те страни...сектори.
Валандово е чистилиште. :lol:

Ахххх Данте Данте, на памет пред профсорката по мак. Сузана Черепналкоска...торник (без В) беше ден за испрашувајне. :lol:

Ова крапсково ме потсеќа на час по македонски. :lollol:

На вратата од пеколот, на влезот, стоел натпис - "Засекогаш откажи се од надежта". :lollol:
Зајакот од Велес е Беатриче, синоним на невиноста и безгрешноста. :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:01 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONНед Jул 10, 2011 1:06 pm
МислењаCOLON5485
Ligava e prekrasna i ke zavrsi taka...Nego sega posle treto kolo mislam ke mi fali uste eden vikend taka sobrani site na ribolov....Spored moe svakanje bi trebalo da ima 4 kola i barem po 2 pati se smenat stranite togas moze da se dokaze nekoja ramnopravnost za site ????????????????

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:17 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jул 17, 2011 10:37 pm
МислењаCOLON1136
ЛокацијаCOLONСкопје
Море ја би ја терал лигава едно 10 кола, нема вакви дружби на слободен риболов...
Дружби има да, ама во толкав број нема :( :eusa_snooty:

Кој си знае, си вади риба и преку манила.

Pozdrav do site fanovi, Ve sakam site ! :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:20 pm 
Отсутен
Дружељубив
Членски аватор

РегистриранCOLONНед Jул 17, 2011 10:37 pm
МислењаCOLON1136
ЛокацијаCOLONСкопје
Spaiva НапишиCOLON
MaximJaki НапишиCOLON

Можда и според Данте Алигиери зафаќаме посебен круг во пеколот ( само ако пеколот е бескрајно езеро пуно со крапови ) у секој бокс по еден фрижидер со пиво КАМЕН ладно и по 3-4 хостеси у подвезици да ти шетаат низ бокс......
Хахах, од таму инспирација и така да ги крстам 2-те страни...сектори.
Валандово е чистилиште. :lol:

Ахххх Данте Данте, на памет пред профсорката по мак. Сузана Черепналкоска...торник (без В) беше ден за испрашувајне. :lol:

Ова крапсково ме потсеќа на час по македонски. :lollol:

На вратата од пеколот, на влезот, стоел натпис - "Засекогаш откажи се од надежта". :lollol:
Зајакот од Велес е Беатриче, синоним на невиноста и безгрешноста. :D

А наместо Кербер , 3 главото куче, заштитник на влезот и излезот, ќе стои 3 к.ресто магаре.... НЕКА МУ ЈА МИСЛИ ТОЈ ШТО НЕМА ДА УПЕЦА РИБА! :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:

Кој си знае, си вади риба и преку манила.

Pozdrav do site fanovi, Ve sakam site ! :D

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:36 pm 
Отсутен
Модератор
Членски аватор

РегистриранCOLONЧет Maј 19, 2011 2:20 pm
МислењаCOLON6956
krste1978 НапишиCOLON
Ligava e prekrasna i ke zavrsi taka...Nego sega posle treto kolo mislam ke mi fali uste eden vikend taka sobrani site na ribolov....Spored moe svakanje bi trebalo da ima 4 kola i barem po 2 pati se smenat stranite togas moze da se dokaze nekoja ramnopravnost za site ????????????????
А така Крле, ова ти е пост на ГОДИНАТА!!

4 кола, со по 2 ротации...
Ова со рачево и среќава у 2 кола иста страна и исти позиции...не ми се допаѓа, ама ич. :nono:
На ова ќе се работи за понатака...

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:49 pm 
Отсутен
Уредник
Членски аватор

РегистриранCOLONПет Maј 04, 2012 8:51 pm
МислењаCOLON3008
krste1978 НапишиCOLON
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 6:54 pm 
Отсутен
Дружељубив

РегистриранCOLONЧет Aпр 14, 2011 11:43 pm
МислењаCOLON2377
marks НапишиCOLON
krste1978 НапишиCOLON
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
:hit_head:
па ова како прдлог го имаше дадено класниот :hit_head:
неприфаќањето беше заради + едно коло + трошоци за судии+ трошоци за екипите + земање слободни денови, некако многу плусови се собираа, НО секако стои во предлог и идеа за во иднина :shake_hand:

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 7:39 pm 
Отсутен
Модератор

РегистриранCOLONВто Aвг 02, 2011 7:02 pm
МислењаCOLON3043
ЛокацијаCOLONСкопје
Колку и да сакам се да е под конец.. некогаш и не е возможно.. сепак после утумурувањето на крапскиот риболов и натпревати во МК.. ова е отскочна даска..

Црничани го почитувам како езеро кое бара 150% посвентеност.. место кое бара да си 5 чекори пред езерото.. психофизичката активност е на екстремно ниво особено кога ке ви проработи психата..

За пропустите нема да коментирам.. тоа се детски болести кој ке се искоренат.. на моменти може премногу реагирам но таков сум затоа што сакам да е фер и поштено..

Што се однесува до мамци и други тракатанци.. на црничани според мене се ке јаде.. само презентацијата е онаа која одлучува.. Мој осврт е дека на 8ца имавме лоша презентација.. на 13 веке се поправивме.. на следното коло ке знаеме од кај да почнеме..

Ова езеро и оваа лига ве тера да размислувате и да се трудите многу.. да не спомнувам дека на дива вода ке се измачите помалку од овде.. како што Ицо кажа.. меѓудругото многу се учи од вакви езера..

Тоа треба да остане и да се гледа како позитивна работа..

За светско.. и за балканско.. ама баш ми е гајле.. тргнав во лигава со рамнодушност.. без аспирации.. самата лига и самиот натпревар ми е битен.. светско и балканско се како шлаг додатен и цуцулка на шлагот..

Запознав добри луге кој ме почитуваат и ги почитувам.. добив неизмерно ново искуство.. а пехари и медаљи.. мех.. железарии не ми требаат..

Кон врв
ТемаИспратеноCOLONСре Jун 12, 2013 7:42 pm 
Отсутен
Ветеран

РегистриранCOLONВто Ное 08, 2011 12:17 am
МислењаCOLON10473
3 kola e dovolno, problemot e sto nekoi ekipi 2 pati pecaa od ubavata strana , drugite samo ednas :D :D :D :D

e sega nagradno prasanje : koja strana e podobra ;) ;) ;)

Кон врв
Покажи постара темаCOLON Сортирај по 
Испрати нова тема Одговори на тема  [ теми ]  Оди на страна «1ELLIPSIS411412413414415ELLIPSIS461»

Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2

Кој е Присутен

Членови кои ја разгледуваат оваа тема: 21 and 0 гости

Вие Не може да поставите нова тема на овој форум
Вие Не може одговорите на теми на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум

Оди доCOLON 

POWERED_BY
Преведено на Македонски од : nescafe, Read Here Forum