Колега Даниел,не се оптеретувам ,туку ја кажувам вистината,секој не е во состојба да си дозволи 100 евра за дозвола,секоја чест на тие што можат да си дозволат,нека им биде бистро.Да не ги ставаме сите во исти кош,за секого треба да постои можност да риболови на ревирот на кој сака да риболови а не да се наметнуваат ревири на кои ниту ќе оди ниту ќе риболови.Концесионерот не смее да си дозволи да ни наметнува ревири на кои нема да одиме а да плаќаме повисока цена,тоа ми беше поентата.Верувам дека не сум единствениот кој риболови на ревир Вардар 6,за кого нема посебна дозвола.Во дозволата покрај Вардар 6 додадени се Пчиња и Бадар,јас на тие ревири не риболовам а верувам дека постојат повеќе колеги кои не одат на овие ревири,зошто да плаќаме плус 400 денари т.е. 1500 денари.Кажувањето на вистината не ми претставува проблем т.е. оптеретување и понатака ќе продолжам да ја кажувам ако на некого му претставува терет не мора да коментира.
гоце мора да има дозвола за секој ревир посебно
ако ти треба за В6 - мора да ти дадат за тој а не да те уценуваат како што велиш