celta bese natpreevaruvacite da se zapoznaat so taa voda i oni da napravat svoja vizija za ligata ..posle ke nemse spekulacii, kolku ekipi kako ke se lovi itn
ti dule so istatov moze da se dogovoris i da mu pomognes koga sakas, no ova bese sosema za drugo, ..
mene kako natprevaruvac me interesira taa voda,za liga 2013, ne za vo idnina sto ke bide,..a i poveketo.
Браво бе мајсторе. Така треба. Каква иднина какви бакрачи. И мене како натпреварувач ме интересира само за лигата 2013. Дај лигава да ја истераме, а о том потом, нека му ја мисли концесионерот и организаторот. Ако ми одговара ќе пецкам ако не и не морам.
И јас мислам дека ќе биде интересна вода за лигата 2013. Дај да видам со пријавувањево и ќе одам една сесија да пробам на езерото. Најважно е, ако ми одговара, да се нацртам таму пред првото коло. Јас да им цртам, да им чистам трева, да тупам глава како да биде? А да ти кажам и колку екипи ќе има, дали ќе не собере, како ќе се лови и не е моја работа.
Така треба. И не мислам да се бунам после зошто вака, зошто така. Ако ми одговара тоа што МРФ и домаќинот ќе организираат добро, ако не, реков и не мора да се такмичам. Со сила никој не ме тера.
Ај да си спремам нешто мамци и прихрана, тоа е моја работа, а езерото не е мое па да му ја мислам.
Како за сите, така и за мене.